Загальний > Забави роверові

Велоквест "Волинський рейд 2009"

<< < (7/12) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: Dreamland від 15.09.2009, 14:42:54 ---я так зрозумів що шприхалі не будуть брати участів забаві?
а жаль.

--- End quote ---

всі злагоджено вичікують, бо ж не можна абсолютно точно сказати за 3 тижня наперед, а з числа 23го заявки мають піти.
Але шось в людей питань не виникає   *dontknow*.

skeleton13:
Вульф, а ти б хотя би подякував їм шо люди шось організовують, а не катаються кругами в парку...і кругом свого міста....особисто мені шкода 50 грн того я добираюсь своїм ходом, і тим більше якраз приїду розігрітий і готовий до змагань...а от за членський внесок...це плата людям за то шо вони старались шо організовавути...
тим більше ніхто тебе не заставляє давати гроші....організував би ти таке ніхто б проти тебе не мав...

і взагалі, шо тобі не подобається???! чо на людей наїжджаєш???

10 років назад за 1 гривню шо можна було купити?? особисто я не памятаю...але думаю десь палку ковбаси напевно можна було  *dontknow* а зара за скільки ти купиш ту саму палку ковбаси?? за тих самих 20 грн...так шо не возмущайся....

Dreamland:
Бо його певне жаба дусить - шо то хтось наживається а не він :)
2 wolf - пеши ісчо - твої висловлювання дуже тішать всіх шприхалів...  :laugh:

Erazel I-st:
Вульф та чого ти такий занудний?  Тебе ж ніхто не заставляє користатися тими всіма послугами. І нікого теж. Можеш доїхати то їдеш своїм ходом, неможеш то велосипед відправляєш цим транспортом, а сам їдеш автобусом. Що до спорядження то якщо воно у когось є то ніхто не заставляє брати в прокат турклубівське, якщо ж нема(у мене наприклад нема) то вже за спальник жлобитися на 30 грн якось занадто. Нехочеш спальника то можна і так спати(кинув під голову рюкзак і все.)
 Що до членського взнеску то думаю сюди входить не стільки сам приз скільки витрати на всякий дрібязок типу сувенірів і витрати на організацію(зїздити в Кременецький район і накидати трасу теж займає час і гроші, ну і все інше по дрібязку).
 так що недумаю щоб турклубівців так нагло наживались на тому. Не стали б вони таке все творити із-за пари гривень.

З.І. Алекс. Я тут напару з Тедом трохи аналізував твою родослівну. Точніше твої заяви про предків-хліборобів. І дійшли висновку що ти про предків не збрехав. Лиш промовчав про місце їх хліборобства. Кажись вони хліб вирощували не на ланах тернопільщини, а в кібуцах Ізраїльщини. ну неможе українська людина так все до гошей зводити  :laugh:

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 15.09.2009, 22:34:56 ---З.І. Алекс. Я тут напару з Тедом трохи аналізував твою родослівну. Точніше твої заяви про предків-хліборобів. І дійшли висновку що ти про предків не збрехав. Лиш промовчав про місце їх хліборобства. Кажись вони хліб вирощували не на ланах тернопільщини, а в кібуцах Ізраїльщини. ну неможе українська людина так все до гошей зводити  :laugh:

--- End quote ---

еразел не звізди.... я ж тобі пояснив шо в кібуцах хлідоробів нема... є тіко "виноградороби" і "бананороби"...

хоча якшо хтось увжно читав старий заповіт, то тисячі 3-4 років тому там таки був відповідний клімат для вирощування хлібу... але так далеко знати свою родословну просто нереально,... я дета на 1850му(нашої ери :)) загнувся...

П.С. хоча з турклубівською політикою не завжди згоден... але це не той випадок...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version