Загальний > Забави роверові
Велоквест "Волинський рейд 2009"
Yanek:
для мене, яко власника жорсткого гібрида важливо знати якість покриття, по якому проводитиметься квест, ібо на останній подібній атракції мені добряче натрясло по .опі і по руках.
Яко власник своїх ніг осмілюся спитатися за загальний денний кілометраж квесту. ібо після останньої подібної атракції ноги таки добряче давалися взнаки, хоча кілометраж і не був великий.
teodor4ik:
--- Цитата: Yanek від 10.09.2009, 11:28:57 ---для мене, яко власника жорсткого гібрида важливо знати якість покриття, по якому проводитиметься квест, ібо на останній подібній атракції мені добряче натрясло по .опі і по руках.
Яко власник своїх ніг осмілюся спитатися за загальний денний кілометраж квесту. ібо після останньої подібної атракції ноги таки добряче давалися взнаки, хоча кілометраж і не був великий.
--- End quote ---
якшо штирь на 27.2 заканає то *опу можу спасти аморт.штирьом ...
а про кілометраж... ти ж ше не на такий катав??? чи дається навзнаки дух змагання...
думаю, тактично, треба перший день проматрасити.. а газу піддавати на другий... бо можна і недоїхати...
Dreamland:
кілометраж 50-60 за день.
покриття - грунтовки, пісок, асфальт, стежки - всього по троху
спальник, килимок, палатку - можна взяти в оренду в турклубі.
Віталько:
Можна взяти і в імпульсі якшо є якісь проблеми з турклубом )))
teodor4ik:
--- Цитата: Віталько від 10.09.2009, 18:40:51 ---Можна взяти і в імпульсі якшо є якісь проблеми з турклубом )))
--- End quote ---
або в Кагановіча...
Навігація
Go to full version