Мандрівки > Майбутні
Котилися, плавали, то може щей стрибнемо?
xlibes:
2 kastorskiy
От того і пропоную.
kastorskiy:
--- Цитата: xlibes від 07.08.2007, 16:25:43 ---От того і пропоную.
--- End quote ---
Зрозуміло :D
А стрибати збираєшься?
kastorskiy:
Доречі на рахунок велосипеда:
В середине июня 2007 года на аэродроме «Сиворицы» питерский парашютист Константин Борисенок совершил необычный прыжок – он выехал на велосипеде из самолета на высоте 4000 метров над землей и, «прокатившись» на нем по вертикали три километра, установил абсолютный рекорд скорости на велосипеде – 315 км/час!
Читати далі: http://adrenaline.in.ua/content/view/430/48/
Tiger:
В мене теж є мрія стрибнути.
І хочу я стрибнути як з парашута так і банжді.
Але нараза маю замало інфи про вимоги до здоровя і те що впершу чергу мона пошкодити. (бо маю певні проблемки :() Хочеться також поспілкуватись з кваліфікованим спеціалістом в даній області. а то з дуру і інвалідом стати не важко
Хоча мона зазначити такий факт: "на словах всі герої" але думаю що я б стрибнув :)
kastorskiy:
--- Цитата: Tiger від 12.08.2007, 13:21:43 ---що впершу чергу мона пошкодити.
--- End quote ---
Як правило (хоча рідко) шкодять ноги, причому, як правило, шкодять іх, коли неправильно виконують вказівки інструктора або коли погано його слухали. Тому порада бути уважним на підготовці, та робити усе так, як навчив інструктор.[/quote]
--- Цитувати ---(бо маю певні проблемки :()
--- End quote ---
Ти б іх озвучив (можна в приваті).
--- Цитувати ---Хочеться також поспілкуватись з кваліфікованим спеціалістом в даній області. а то з дуру і інвалідом стати не важко
--- End quote ---
На сайті http://extreme.lviv.ua/ в розділі "Контакти" є телефон клубу, спитай там когось з інструкторів. Крім того, перед стрибком ти будеш проходити лікаря, котрий крім стандартної перевірки (тиск і т.п.), буде питати, які хвороби та травми ти переніс або маєш, для твоєї ж безпеки краще їх не приховувати. Якщо ці хвороби або травми не створюють небезпеки, стрибати тобі не заборонять.
Навігація
Go to full version