Мандрівки > Майбутні
До тещі в гості
teodor4ik:
--- Цитата: Штир від 21.07.2010, 15:54:04 ---Без образ, але здається мені, що для любителя на ХВЗ з палаткою, спальником і т.д, 4 дні по 120-130 км це забагато. Цікаво, що Стечкин скаже.
--- End quote ---
ти просто не бачив як він на тому xB-3 росікає..
Avanar:
--- Цитата: Штир від 21.07.2010, 15:54:04 ---Цікаво, що Стечкин скаже.
--- End quote ---
Ну раз Стєчкин нічого не сказав, то прийдеться їхати самому.
Стечкин:
--- Цитата: Avanar від 26.07.2010, 02:05:34 ---Ну раз Стєчкин нічого не сказав, то прийдеться їхати самому.
--- End quote ---
в мене мала місце певна невизначеність, яка вирішилася таким чином - в кінці цього тижня в Славському рок-фестиваль і я цей момент попустити не годен :(
щось мені фестивалі почали подобатися...
Avanar, давай до нас, теща від тебе точно не втече, краще вже ти від неї :)
Avanar:
--- Цитата: Стечкин від 26.07.2010, 19:26:34 ---в мене мала місце певна невизначеність, яка вирішилася таким чином - в кінці цього тижня в Славському рок-фестиваль і я цей момент попустити не годен :(
щось мені фестивалі почали подобатися...
Avanar, давай до нас, теща від тебе точно не втече, краще вже ти від неї :)
--- End quote ---
Дякую, але від вітчизняного і російского "року" мені стає дуже тоскливо. За тещу я не переживаю, я її бачу 3-4 рази на рік, тому в нас повна ідилія, навіть зараз я там затримаюсь максимум 1-2 год., просто хочеться дати навантаження трохи більше ніж 2 дні їзди і одна ночівля. А друга така можливість буде в вересні, а може і не буде.
Avanar:
Проїхав весь маршрут повністю. В зв'язку з сімейними обставинами виїхав на 2 дні пізніше, тому і повернувся пізніше.
За 4 з половиною дні проїхав 540 км. Всьо лізу відмокати в ванну, звіт потім напишу.
Жінка аж пищить від заздрощів: 8 кг скинув, з 70 кг до 62 кг, і без дієти.
Навігація
Go to full version