Мандрівки > Звіти

24 серпня: Микулинці - Теребовля - Дарахів

<< < (2/3) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: xlibes від 24.08.2009, 21:20:07 ---Сергію, щось на тебе не схоже, ти ж у нас невтомний гонщик і рок-машиніст :)

--- End quote ---
Ну так я невтомний при швидкостях в 25-35 км/год. а з тими шосерами я б швидко копита двинув  :D

Віталько:
Славку - піди до мене і загрузифоткє :). А еразел - не наглій і перестань редагувати всі повідомлення

Erazel I-st:

--- Цитата: Віталько від 25.08.2009, 02:48:25 ---Славку - піди до мене і загрузифоткє :). А еразел - не наглій і перестань редагувати всі повідомлення

--- End quote ---
Так я не наглію. тут просто нагадав теду щоб не флудив. А у флуді просто прикалуємось.

teodor4ik:
Теду видається жовта карточка за оффтоп
[/quote]

а де статистика жовтих карток? чи вони живуть в памяті мегамодераторів?

Anri1214:

--- Цитата: erazel від 24.08.2009, 20:29:11 ---Уф, добре що я непоїхав. Я б напевно здох з такими темпами.

--- End quote ---
шкодуй що ти не поїхав, да й темпів супер сумашедших не було а поїздка була класна (проїхались файнецько, краєвидів надивились, фоток наробили, аличі наїлись :) одним словом продовжувати можна ще і ще...). Та й справді варто сказати дякую і Xlibes і Skeleton. Буди навіть куски де всі тримали 40 км.год і то в файному тонусі... Одним словом побільше б такого і побільше людей на такі заїзди...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version