Мандрівки > Майбутні

Покотенька на півдня (замість матрасного туру 05.08.2007)

<< < (5/8) > >>

bhagavan:
Vetal, зато ти вєталь ше ніколи не обїжджав її зліва і не вїжджав ззаду :)

та і не їдеш ти з нами - чого ниєш?

Віталько:

--- Цитата: bhagavan від 03.08.2007, 10:57:35 ---Vetal, зато ти вєталь ше ніколи не обїжджав її зліва і не вїжджав ззаду :)

та і не їдеш ти з нами - чого ниєш?

--- End quote ---

Обіжу, вїжав :). Всьо, не буду більше нити :)

Erazel I-st:
Все. Чергую в суботу. В недылю выльний так що ъду з вами, похрын куда. А критикував я не маршрут а Дестынейшн Поынт, бо ми там купу раз були. Може все таки послухатись Неупокоэного ы рванути в Зарваницю? А? Або у Зборыв-Золочыв? Правда дорога трохи загружена. Або взагалы нафыг нам кудась ъхати. Давайте поъдемо просто так, а куда вже заъдемо туда заъдемо. Просто будемо ъхати поки буед бажання. А почне надоъдати то по карты побудуэмо маршрут до Тернополя ы поъдемо собы додому помалу. А то вже ты чыткы планування трохи наджоъли. Хочеться авантюри, екстырму, непередбачуваносты, щоб незнати що чекаэ за поворотом. Вэталь згадай нашу першу сумысну поъздку. Правда класно було.

Віталько:

--- Цитата: erazel від 03.08.2007, 12:49:26 ---Все. Чергую в суботу. В недылю выльний так що ъду з вами, похрын куда. А критикував я не маршрут а Дестынейшн Поынт, бо ми там купу раз були. Може все таки послухатись Неупокоэного ы рванути в Зарваницю? А? Або у Зборыв-Золочыв? Правда дорога трохи загружена. Або взагалы нафыг нам кудась ъхати. Давайте поъдемо просто так, а куда вже заъдемо туда заъдемо. Просто будемо ъхати поки буед бажання. А почне надоъдати то по карты побудуэмо маршрут до Тернополя ы поъдемо собы додому помалу. А то вже ты чыткы планування трохи наджоъли. Хочеться авантюри, екстырму, непередбачуваносты, щоб незнати що чекаэ за поворотом. Вэталь згадай нашу першу сумысну поъздку. Правда класно було.

--- End quote ---

Ужоснах, видали руску розкладку - то раз. А перша наша поїздка була класна - то два :)

xlibes:
А звідки ми точно будемо знати що покотенька на півдня. В нас же не буде атомного годинника, GPS-датчика і гіроскопа.
А якшо на довше вийде, то шо?
Знов будете казати шо афтар маршруту мудаг?
Тре буде Ромка копати.  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version