Мандрівки > Майбутні
Тернопіль-Чернівці-а там ше кудась...
Anri1214:
Хлопці мають рацію... Дурне діло не хитре... Поїхати десь кудись так далеко ідея справді може бути хороша, але якщо вона обдумана і поїздка підготовлена... А так з бухти-барахти їхати бог-зна куда та ще й так далеко- це не саме краще що може прийти в голову...
skeleton13:
та я родичів маю в Чернівцях...там і переночую..потім ше 60 км від Чернівців в сторону Румунського кордону до ше одних родичів...день там потусуюсь і назад такий же маршрут до Чернівців- ночівля і на Тернопіль...
degrol:
То чому не викласти всі деталі, 5-ти денного маршруту на 500 км?! *dontknow* І великі там хати в родичів, бо раптом зголосяться до Тебе 4-5-10 шприхалів :)
Віталько:
--- Цитата: skeleton13 від 13.08.2009, 16:30:17 ---та я родичів маю в Чернівцях...там і переночую..потім ше 60 км від Чернівців в сторону Румунського кордону до ше одних родичів...день там потусуюсь і назад такий же маршрут до Чернівців- ночівля і на Тернопіль...
--- End quote ---
Фууф, а я думав шо ти зовсім здурів :)
skeleton13:
--- Цитата: degrol від 13.08.2009, 16:34:33 ---То чому не викласти всі деталі, 5-ти денного маршруту на 500 км?! *dontknow* І великі там хати в родичів, бо раптом зголосяться до Тебе 4-5-10 шприхалів :)
--- End quote ---
ну...тойво...завтикав троха... ::) ну досить великі хати, 3-4 штуки помістяться...ну 10 то вже зажирно...хіба шо в коридорі під дверима :D
Дописано : 13.08.2009, 17:24:59і так знаю шо не зголосяться більше 3.... *dontknow*
Дописано : 13.08.2009, 21:01:45ладно...фіг з вами і з батьками моїми....їдем в Кременець...але туда і назад за 1 день... :)шо скажете?...
Навігація
Go to full version