Мандрівки > Звіти

Критична Маса-2 (КМ-2) відбулася...

(1/4) > >>

xlibes:
27 липня 2007 року, у п"ятницю КМ-2 таки відбулася.

Збір учасників о 18:30 був досить оптимістичним, з огляду на кількість учасників.
Проте, як мені сказали і як я вже потім бачив із фоток КМ-1, минулого разу було народу більше.

Обставин відсутності окремих людей ніхто встановлювати не буде, бо КМ - то добровільна і неорганізована акція.  :) Головне, що було - те було.

Коли час на очікування вийшов і почалося шикування перед театром, то стало ясно, що всі з прибулих не поїдуть. Від сили набралося 18 роверистів-хуліганів.

Маршрут цього разу було дещо змінено. Так ми курсували по вулицях: Руська, Степана Бандери, Збаразький поворот, 15 квітня, Київська, Тарнавського, Злуки, Шота Руставелі, Збаразька, Крушельницької, Замкова, Руська, Театральний майдан.

По маршруту були неодноразові спроби зайняти всю смугу і рухатися нею у флегматичному темпі.
Проте, нерви у водіїв здавали і вони нас обганяли там, де по правилах обгін не робиться.
Із кабін деяких транспортних засобів лунала лайка. Та ми знали: "Дєло било нє в кабінє..."

Час у дорозі 55 хвилин, приблизна відстань 15 км.

На площі відбувся мініфлешмоб - шикування у колону і кілька хвилин мовчання і стояння.

А далі в неформальній обстановці пилося пиво у парку Топільче.

Ось кілька світлин:

Коменти рулять.

Віталько:
ПЕРШИЙНАХ! Славко чекай мене за всіма фотками :)

xlibes:
Всіх не дам, бо мені не лишицця...

bhagavan:
Гарні фото, особливо друга знизу...
Але де моя панорама зроблена за всма канонами ВРМЛ-3Д-ГайперСпейс_Прів'ю_технолоджі ?

xlibes:
Панорама в мене би вийшла ху@ска. Тому ти її сам будеш робити.

А друга знизу файна, бо не моя. А чужих копірайтів я не ставлю.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version