ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Біда підкралась непомітно...

<< < (5/7) > >>

Віталько:
О, точно, я якось не бачив того повідомлення. Я пошукаю ті заглушки, якшо найду то замаячу

Anri1214:
в мене повідомлення якраз для цієї теми...
останнім часом під ногами (тобто в педалях) під час їзди почав чути час від часу якийсь такий собі хрускіт, він стається не тільки під час сильної нагрузки але й просто так, причому ситається не в одному і тому ж положені... що може бути і що порадите???

teodor4ik:

--- Цитата: Anri1214 від 25.08.2009, 09:17:50 ---в мене повідомлення якраз для цієї теми...
останнім часом під ногами (тобто в педалях) під час їзди почав чути час від часу якийсь такий собі хрускіт, він стається не тільки під час сильної нагрузки але й просто так, причому ситається не в одному і тому ж положені... що може бути і що порадите???

--- End quote ---

розібрати подивитись і перемазати педалі... похоже шо дета ослабла якато гаіка і підклинює шарики вот і хрустять... то саме може статися і з ББ..

можу дати свої педалі поюзати шоби впевнитись шо то саме педалі чи шось інше на час ремонту. можу занедорого продати контакти спешалайзед, можу занедорого продати бб-шку деор якшо то воно... (можна з шатунами, але на 44 зірки з захистом для штанки)

Anri1214:

--- Цитата: teodor4ik від 25.08.2009, 11:26:08 ---можу занедорого продати контакти спешалайзед

--- End quote ---
занедорого то за скільки???

teodor4ik:

--- Цитата: Anri1214 від 25.08.2009, 11:28:38 ---занедорого то за скільки???

--- End quote ---
тра дивитись, но дета в районі 150-180 грн вроде... уточню позжее... але ти ше зайди глянь на них... то чисті контакти.. там без кросів не попедалиш ніяк...зато легусенькі і крутються сказочно...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version