ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Біда підкралась непомітно...

<< < (3/7) > >>

Yanek:
Я так чуваки чувствую, що певне хрен собі колись куплятиму дискові гальма. Хрен буду купляти переключателі-автомати.

Блін, виходить що чим вєлік дешевший, тим він надбожніший. Мав в дєтствє Альтаріара..курва ото ровер шо ровер - тормоз задній - педаллю. передній - типу вібрейк :D - але скоро зламався.
зато мені його купили в 91 - і цього року батьки ще його дєду віддали - катається.
А свого теперішнього я купив три роки тому за 800 з чимось гривень. переключателі - ревошифти. Перекидки якоїсь дивної фірми -GM. колеса і рама - форд
Всі втулки розборно-пілшипникові, відповідно і касєта задня різьбова какби..
Ну і шо ви думаєте - я тіко ото зараз трохи в нього вклав гроші - поміняв ланцюг, задні звьозди і каретку.
До того був тіко гальмівні колодки міняв (якшо не рахувати тріснотого виносу і тріснутого шатуна)- але ж то всьо мені херню обійшлосі...
короче панти - велика сила, але Україна - то ровер вічний!
(шото я якось аж занадто загнав фільософіююю :o)

teodor4ik:

--- Цитата: Yanek від 30.07.2009, 23:28:35 ---Блін, виходить що чим вєлік дешевший, тим він надбожніший. Мав в дєтствє Альтаріара..курва ото ровер шо ровер - тормоз задній - педаллю. передній - типу вібрейк :D - але скоро зламався.
зато мені його купили в 91 - і цього року батьки ще його дєду віддали - катається.
(шото я якось аж занадто загнав фільософіююю :o)

--- End quote ---

ггг... ти просто не вмієш їх ламати... в мну була україна, десна, орленок, тиса... повір... поломав всьо!!! тиса і орленок россипались взагалі на ходу... десна штука неубієнна, але я до неї підхід тоже найшов... україну оснастив 2ма клінчерами(тормоза) бо ножний  порвав з мясом, вломивши в тому місці раму...  кароче все не тіко від ровера залежить, але й від стилю катання та догляду...

Мому роверу за 3 роки вломились раз вібряки(бо гівно) і раз порвався трос... а так ніц йому не бракує...

mlad:
Велика подяка Теду за допомогу у благому ділі!!!
Тепер працює і передній переклюк на позиченому, чи то вірно буде скадати на взятому в аренду (бо полюбас розрахуюсь), st-ef-35...

Хочу висловити щиру подяку всім хто підтримав словом чи ділом...

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 30.07.2009, 22:22:13 ---Нєнєнє, дуал контрол то троха інше :) То коли гальмівна ручка переключає передачі

--- End quote ---

:question1: :question1: :question1: єто каг???

Erazel I-st:
А то як у Віталька. Коли тормозну ручку тиснеш до руля то вона тормозить, а коли тиснеш вниз/вверх(з деякою частиною механізму) то вона перемикає передачу

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version