Загальний > Забави роверові
Велоквест "Шприхаті кілометри 2009" Обговорення.
Ulka:
Народ а хто їде в ролі групи підтримки??? бо моя падруга втікла і самій якось скучно буде там сидіти... :(
Там ше магазинчик такий маленький є якшо не помиляюся. Це там???
На площу не приїду, бо буду виїжати скоріше (бо повзу як черепаха :D)... так шо десь в дорозі мене наздоженете...
Erazel I-st:
Я ще спробую. підтягнути людей. Але думаю зареєструватися не встигнуть. Так що думаю збираємось всі на дамбі і вже з наявних людей формуємо команди на місці. Бо бачу багато людей ще з напарником не оприділились.
2Скелетон: тоді напевно тобі прийдеться заїхати до мене в 8:30(або найкраще зустрітися біля котельні) дам тобі РМ і покотимось на площу. думаю так оптимально буде.
Yanek:
--- Цитувати ---Я ще спробую. підтягнути людей. Але думаю зареєструватися не встигнуть. Так що думаю збираємось всі на дамбі і вже з наявних людей формуємо команди на місці. Бо бачу багато людей ще з напарником не оприділились.
--- End quote ---
то дійсно найоптимальніше - познайомляться по ходу. Бо я також може ще когось загітую..
то тре пару запасних номерків полюбому!
malecha:
--- Цитата: Ulka від 31.07.2009, 10:04:03 ---Народ а хто їде в ролі групи підтримки?
--- End quote ---
я б могла тоже поповзти:)
skeleton13:
--- Цитата: erazel від 31.07.2009, 13:52:13 ---або найкраще зустрітися біля котельні, дам тобі РМ
--- End quote ---
ок, тоді так і зробим, в неділю 8:30 біля котельні, біля вїзду :)
Навігація
Go to full version