Загальний > Забави роверові

Велоквест "Шприхаті кілометри 2009" Обговорення.

<< < (23/31) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Dreamland від 03.08.2009, 18:13:25 ---ця шина артефактна - одна на всі села така була - за шо і получили 20 балів

--- End quote ---
ми про 1не і те ж говоримо? я про пачку від соку примотану до руки...

--- Цитата: Dreamland від 03.08.2009, 18:13:25 ---агов - а де фотки?

--- End quote ---
маю одну..

[вкладення вилучене Адміністратором]

skeleton13:

--- Цитата: mlad від 03.08.2009, 16:48:58 ---коли я поломав ключицю лікар також казав 3-6 міс...
але на роверець сів через місяць...

--- End quote ---
ну знаєш то як кому....хтось може через 2 тижня сісти а хто і через 6 місяців не може....особисто я ламав ногу і сів через місяць на ровера...а потім ше рвав звязки на нозі...і сів вже через 2 чи 3 тижня.... :) головне спочатку деякий час дати повністю спокій поламаним кавалкам тіла...шоб воно почало зростатись...і на початках дуже не льотати на ровері...

teodor4ik:

--- Цитата: skeleton13 від 03.08.2009, 20:01:00 ---...і на початках дуже не льотати на ровері...

--- End quote ---

"на" можна і льотати, а вот "з" не варто..

Avanar:
Тед це тобі для морального заспокоєння буває і гірше, тільки не повторюй все одно нема де
http://www.youtube.com/watch?v=rTfu0hjVtzE
тільки я не поняв це кілометри чи милі?

rozdobko:
ну я вот минулого літа порвав звязки- приїхав в травмпункт на велі....наклали шіпс....мусів просити щоб додому довезли (казали що на 1 місяць ложать гіпс....)
я вдома 2 дня поскакав на 1 нозі, 2 рази впав  і вирішив собі зняти гіпс....на третій день катався на велі-ходити було важко :))) :D
от така байка...так що не все то правда що ми(лікарі) говоримо

пе.се.просто студент ТДМУ  :D :)
так що тримайся...за стіни, щоб не падав :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version