Загальний > Забави роверові

Велоквест "Шприхаті кілометри 2009" Обговорення.

<< < (21/31) > >>

Yanek:

--- Цитата: Сім самураїв від 03.08.2009, 12:23:06 ---гг, романтичний вітрильник авантюризму  і пригод розбився об риф гастрономії і голоду:)

--- End quote ---
ненаю ненаю.
я ковбаски не любітєль, до того ж мій шлунок вчора був якийто насторожений - відповідно я її не їв. І жодних претензій немаю до оргів!
навпаки, одна тіко вдячніст та повага.

Сім самураїв:
тут трохи фото з афтепаті:)
http://picasaweb.google.com.ua/silentgull/20090802_VeloQuest#
хто має фотки з самого квесту?
і самі смішні бонусні фото викладайте!:)

п.с. Янек, ти фоткав всіх в кінці  - скинь фото.

mlad:
Фото з"являться на ясні очі шприхалів коло 20-ї години...
Вчора не було здоровля до того  :)

Erazel I-st:
А його ніукого небуло. сам вчора ледве доповз. Ще й вінда була здохла. до 10 ночі відновлював

teodor4ik:
а вот і я... результати квесту для мене власне:

- перелом кістки кисті лівої руки
- тріщина правого ребра
- вивих правого локтя(легкий)
- рвана рана правого передпліччя
- синяки на обох ногах
- царапини і подертості на руках, ногах, правому боці і плечі

але то все фігня, саме зле, шо дохтур сказав як мінімум 3-6 міс. на сідати на ровера, бо та костомаха відповідає за рух великого пальцю, і зростається дуже хижо, тобто навіть коли знімуть гіпс, то ше не повод хапатись за руля... такшо в наступному квесті, хіба поможу в організації...

а взалі все не так страшно, як звучить, просто дико незручно...
заодно мав нагоду поговорити з старим колегою якого давно не видів(якраз той травматолог шо мене складав), як він іржав з Коркової шини...

офтоп... в травмопункті був ше 1 роверист із таких яких фоткали на бонуси... йому тапок злетів з ноги, попав в переднє колесо і заблокував його... 2 відкритих перелома носа, вщент розідрані руки, струс мозку, подерта пика, ... а він їхав куда як повільніше за мене...

засим закруглюсь бо одною правою рукою навісу(бо ж подертий локоть) набирати тєжко...

ps грейт респект купі шприхалів, шо перезвонили перепитати чи буду жити... вродє ж мелоч, а приятно, окремий респект і уважуха "автор тім" за доставку тєла і заліза в місто...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version