Загальний > Справжні велосипедисти

Знову збило тіпа.

<< < (2/5) > >>

skeleton13:
знаю троха англ, міг би троха шось поговорити  ::)ну але ше 18 немаю...якшо будете збиратись до того тіпа то кажіть  :)

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 27.07.2009, 13:27:27 ---... можна ще Теда пнути, він ніби теж англійську шарить. Що що а знайомства в англії не завадять :-) . ...

--- End quote ---

угу... я туда якраз мислю чкурнути...

--- Цитата: Yanek від 27.07.2009, 13:54:28 ---боюся він вже не в лікарні, а десь в готелях - тра буде глубше шукати, але при бажанні напряжусь.

--- End quote ---

я б зайшов с тобом... тіко напиши куда і коли... тел. вроді маєш, якшо нє то 80952748778.
може завтра зраня?

Yanek:
окі. Нині місце його дислокації не пробив.
За даними Даі ровер - на штрафмайданчику:))

Завтра зрання постараюся таки шось взнати. як шось - дзвонитиму, писатиму, передаватиму гроші..
я так розумію дядько - якийсь мандрівник такийво собі. він два дня пере аварією вїхав в україну зі сторони Польщі. Певне їхав десь на схід...

Andy:
Хм... От цікаво, а чому лише ровер забирають на штрафмайданчик? Була аварія на Тарнавського - ровер забрали, тепер тут аварія - теж (як я зрозумів) тільки ровер забрали...  :police: *dontknow*

Yanek:
отож лежить чувак в обласній лікарні.
Можна відвідати нині з 12 до 14.
пропоную використати для відвідин обідній час, зібравшись десь на 13 годину біля обласної.
Реально чувак про нас не знає, то буде йому сюрприз.
Хто підписується?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version