Загальний > Справжні велосипедисти
Знову збило тіпа.
Yanek:
В пятницю 24 липня біля Росинки збили автівкою ровериста.
Тіп - громадянин Великобританії!!! 51 рік. Зараз в обласній лікарні в нейрохірургії.
Нарід, особливо ті, хто шарить Англійську - може б то навідатись до дядька. Полюбе ж херово йому в чужому місці.
Я маю час після 18- тільки я французьку вчив :lipsrsealed: і то не очень((
якби хтось англомовний найшовся - маячте або сюди або в аську. я тоді пробю чи він є ше там - і може проявимо якусь велосолідарність..
мій моб - 80979330285
Віталько:
Я прально зрозумів? Ровером ровериста?
Erazel I-st:
ну я так догадуюсьв якийсь наший "роверист" підрізав дядька або врізався в нього. І як наслідок важке падіння з ровера на швидкості.
Вєталь, дійсно будь другом, сходи до дядька. Ти ж найкраще з нас всіх англ. шариш, можна ще Теда пнути, він ніби теж англійську шарить. Що що а знайомства в англії не завадять :-) . Та й дядьку буде легше.
Yanek:
помилку справив..то я шото записався...
насправді збила його чувіха 29 років на Авео.
Дописано : [time]Пнд 27 Лип 2009 13:57:58[/time]ну то що, виходить комусь після 18 нині?
боюся він вже не в лікарні, а десь в готелях - тра буде глубше шукати, але при бажанні напряжусь.
Самому туда йти - без толку. я зможу йому хіба пояснити шо айм байкер, хелов. хавдуюду. олрай. окей. гудбай..
тут ще мене на роботі напрягають про нього писати - то заодно б засвітив в газеті міжнародну велоспівпрацю :)
..%)
Erazel I-st:
Хм, тоді таки точно треба англомовних шприхалів відправити. Так і напише янек в газеті "Співчутливі представники шприхи одразу направили своїх резидентів взанти стан справ постраждалого і при можливості надати першу технічну допомогу".
Доречі а таки певно йому треба технічну допомогу, бо в чужому місті з поломаним байком(а думаю машина таки пошкодила велосипед) дещо скрутно.
Навігація
Go to full version