Загальний > Справжні велосипедисти

Веломобіль

<< < (2/2)

bhagavan:

--- Цитата: Slava від 20.07.2007, 11:05:43 ---
На такому транспорті краще мандрувати на далекі відстані, і ви на таких ще не їздите   :(

--- End quote ---

та ну - з кулеметом на далекі відстані :)

Думаю самому пхати педалями чотириколісну фуру з багажем - це буде більше 120кг мертвої ваги.... - не дуже приємно. Хіба згори котитися. Якщо вже і робити велокари - то 2-4 місні.
Як от ХюманКар

Така "біда" мені до вподоби - ба там сидить чотири "гребця" (карета приводиться в рух ручними важелями) і її можна назdати сухопутним велокатамараном (хоча яке там вело, вже не вело, це дорожна дрезина якась) :)

Джерело: http://www.humancar.com

NECROMANT:
прикольно один педалює а всі віддихають
рікша якись виходить

Slava:
http://melbaa.livejournal.com/67219.html

Так чудо техніки і "інженерного безглуздя" виглядає і так про нього відгукуються.

Кожен ТЗ займає свою нішу, і не треба все прирівнювати до себе і критикувати інших тільки за те що вони не розділяють думки і стилю їзди критика.
Ось так :)

P.S.
На рахунок безглуздя ще варто посперечатись з інженерами автомобілебудівниками, особливо з концепт-карами. Можна подискутувати....

bhagavan:

--- Цитувати ---Кожен ТЗ займає свою нішу, і не треба все прирівнювати до себе і критикувати інших тільки за те що вони не розділяють думки і стилю їзди критика.
--- End quote ---

Аякже, не треба.... ше і як треба. Чомусь же ті пристрої не набули поширення. Значить їхня популярність зазнає краху не лише через слабкий піар, а і через конструктивну недоцільність. Покататися по приколу можна, але їздити в групі муантін-байків на дрезині - це вже пахне авантюризмом безпідставним :)

П.С. Доречі, слава, де та "критика" і наїзди на "інших"? Бо я відповів просто так, спонтанно.. а почав шукати те про шо ти кажеш - і не найшов :)

xlibes:
Коли ми з хлопаками катали по Львівщині 25 серпня 2007 року, то бачили веломобіліста у супроводі байкера. Веломобіль досить прикольно виглядає. На ньому була купа багажу, а сам пілот у лежачому положенні. Цікаво було б самому спробувати так покрутити.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version