Мандрівки > Майбутні
1-2 серпня
Erazel I-st:
Та ми природу загаджувати небудемо. Ми дачу Теда засремо, так що природа не постраждає :D
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 20.07.2009, 07:49:59 ---Та ми природу загаджувати небудемо. Ми дачу Теда засремо, так що природа не постраждає :D
--- End quote ---
я ж не писав шо тра взяти ящик водки.... я взагаліто дачу яж ніяк е мав на увазі... але якшо народ требує захисту природи, то я не проти...
Erazel I-st:
Ну так і я не пропоную жрати і бухати на природі(чи у тебе на дачі). Просто щоб з ночовкою їхати треба мати палатки. А вони лише у тих хто на такі "покатушки" не поїде через свою рафінованість. А спати то десь треба, ось я і запропонував твою дачу.
Або ж простіше сидимо і відпочиваємо там у лісі біля тебе, вночі вертаємось на дачу, там ночуємо а зранку вже далі щось думаємо.
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 20.07.2009, 08:37:22 ---Ну так і я не пропоную жрати і бухати на природі(чи у тебе на дачі). Просто щоб з ночовкою їхати треба мати палатки. А вони лише у тих хто на такі "покатушки" не поїде через свою рафінованість. А спати то десь треба, ось я і запропонував твою дачу.
Або ж простіше сидимо і відпочиваємо там у лісі біля тебе, вночі вертаємось на дачу, там ночуємо а зранку вже далі щось думаємо.
--- End quote ---
в мене є палатка... а взагалі мисль твереза... ми за 10 хв докотимось на хату від тої точки де сардельки смажили
Навігація
Go to full version