Мандрівки > Звіти
Неділя 19 липня 2009 - ковбаскова покотенька (Звіт)
teodor4ik:
--- Цитата: bhagavan від 19.07.2009, 17:52:37 ---Ромко мав - Ромко встиг :)
Я приїхав десь хвилин за 40 до дощу. Дуже гарно їхалося соло - майже всю дорогу 25-30-35 )) (певно виглядав як перестрашений "гопніками", але насправді дуже хотілось "догнати вражень", бо не дуже шось змучився :)).
--- End quote ---
а я в тому ж магазині в чистилові отаборився.. там квас на розлив афігенний... енді і 7с поїхали направо сразу, а я не спішучи випив холодного кваску почесав через гаї на аляску, мееддленно медленноо.. більше 40-45 не розганявся... а там вже не втримався і пшов в кійоск за пивом...
Zombie [Coffe]:
ти ще й енді по дороз зустрів?
bhagavan:
Загалом - дуже гарною вдалась покотенька. Було гарно, цікаво і феєрично. Як каже Славко - кого не було - кусають лікті :).
Учасники: Zombie, Helga, mlad, Teodor4ik, Andriy, 7Самураїв і я )
Маршрут - одна з варіацій на тему "Івачів та озера". З досягнень - знайшли гарну поляну для пікніка - мальовнича прогалина на узліссі хвойного лісочку за кілька метрів від очертних хащів за якими великий ставок )
Погода була на ура - спеку відсиділи у затінку. На початку покотеньки віяло ранковою прохолодою, вкінці - прохолода була уже переддощова і попутній вітер у спину. Те що всі встигли до дощу ще раз свідчить про ґеніальний тайм-менеджмент. Те, що ніхто не потруївся харчами - про високий рівень кейтерингу на Шприсі :)
Кілька фото - http://picasaweb.google.com/silentgull/20090719_#
Дописано : 19.07.2009, 19:06:17Теодорчик помилився - Енді не було, був просто Андрій :).
xlibes:
Молодці. Кусаю лікті...
Віталько:
Хто Бандеру налякав шо він аж на дерево виліз?
Навігація
Go to full version