Мандрівки > Заплановані

Неділя 19 липня 2009 - ковбаскова покотенька

(1/5) > >>

bhagavan:
Поступила рацпропозиція від поважних шприхалів з такою кпиною, шо давно ми не смажили доброї мисливської ковбаси на вогнищі у незайманому лісі ))

Я знаю шо еразел на цю неділю хотів трасу розмічати чи у горох стрибати - деталі мені невідомі. Але шоб був вибір - запощу ше цю пропозицію.
Крайній варіант - поєднати приємне з корисним або розділитися після ковбаси хто куда має їхати.

Вирізняють цю пропозицію дві речі - нестримне бажання поспілкуватися в приємній атмосфері коло вогнища і ранній виїзд, який планується о 8.00 годині ранку (чому так рано? Бо так.... і ше тому, шо спектоно вдень дуже їхати).

Наразі місце імпрези покрите загадкою - тому - вгадуємо... переможець - отримає великий кусок ковбаси понад норму :)

Erazel I-st:
ну недільну поїздку по розмітці траси я запропонував лиш щоб був привод зібратися . Можна зібратися і на твоїй поїздці

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 17.07.2009, 15:18:36 ---Поступила рацпропозиція від поважних шприхалів з такою кпиною, шо давно ми не смажили доброї мисливської ковбаси на вогнищі у незайманому лісі ))

Я знаю шо еразел на цю неділю хотів трасу розмічати чи у горох стрибати - деталі мені невідомі. Але шоб був вибір - запощу ше цю пропозицію.
Крайній варіант - поєднати приємне з корисним або розділитися після ковбаси хто куда має їхати.

Вирізняють цю пропозицію дві речі - нестримне бажання поспілкуватися в приємній атмосфері коло вогнища і ранній виїзд, який планується о 8.00 годині ранку (чому так рано? Бо так.... і ше тому, шо спектоно вдень дуже їхати).

Наразі місце імпрези покрите загадкою - тому - вгадуємо... переможець - отримає великий кусок ковбаси понад норму :)

--- End quote ---

ковбасу жарили не так вже й давно... там де їде езраєл мітити трасу є тоже ліси нехилі(дето попід Трембовлю)... можна вже там розділитись... хто мітити територію, а хто жарити ковбасу (для тих хто мітить тоже)...

wuwuzange:
незнаю чи буду, але краще було би після обіду їхати.
чому?

бо так!
- бо тре поспати;
- бо погано зранку, туди будемо їхати класно, а повертатися коли сама спека буде *heat*;
- бо краще після обіду, поки ще багато сил, а повертатися ввечері (коли сонце вже сіло);
- бо ввечері може бути на 1-2 шприхалів більше.

ну не зовсім ввечері, хоча б десь на 11:00...   

bhagavan:
Та просто не все так просто: не кожен шприхаль може собі дозволити потратити цілий день без залишку на розхитування свого грішного тіла і підготовки його до мікропокотеньки і потім ше півдня - відпочивати згадуючи як було гарно. Хотілося би це все організувати компактно - відкатати до обіду і решту часу присвятити сім'ї чи іншим справам які вимагають уваги.
Хто рано встає, тому Бог дає. І який би той Бог не був і шо б не давав - відмовлятися - гріх :).
Я категорично за ранковий час, коли збираємся у 8 виїжджаємо о 8,30 і всім добре. (добре навіть тим, хто не хотів так рано вставати)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version