ТехМайданчик > Спорядження

Велосипедний одяг і захисти

<< < (18/21) > >>

bhagavan:
а є десь схеми/креслення механізмів контактних педалей і кріплень? повтикати як це чудо зроблене...
Здається, оте зусилля перпендикулярного "вистібування" яким так тішиться еразел - мало б регулюватися... там ж пружини чи нє?

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 25.09.2009, 16:22:12 ---а є десь схеми/креслення механізмів контактних педалей і кріплень? повтикати як це чудо зроблене...
Здається, оте зусилля перпендикулярного "вистібування" яким так тішиться еразел - мало б регулюватися... там ж пружини чи нє?

--- End quote ---
там є бляха яку можна зігнути... :laugh:

skeleton13:

--- Цитата: bhagavan від 25.09.2009, 16:22:12 ---а є десь схеми/креслення механізмів контактних педалей і кріплень? повтикати як це чудо зроблене...

--- End quote ---
схем механізмів немаю, але знаю шо там є болтік який регулює силу відстубівання...типу чи при любому рику воно вистубується...чи при прикладанні зусиль  відстібнутись

mlad:
Скажу вам так, їздити в контактах зручно піпєц. Прискорення шалене, рух під гору не вимагає таких зусиль (задня нога не бовтається в повітрі коли працює передня на топтуні). При падінні відстрілюються обидві ноги )) (перевірено неодноразово).

От часом останнім часом при їзді на дорогах під час екстренних зупинок можливий завал на бік. Взагалом враження цілком позитивне!!!
я топтуни тримаю впрозапас, але ставити їх назад я не збираюсь!!!

Dreamland:

--- End quote ---
навіщо схеми - просто подивився на педалі - там все зрозуміло...
там є болтик який регулює силу прижимання пружини - себто силу яку тре прикласти щоб відстібнутися
я спочатку їздив з легким відстібуванням - легко відстібається - но при активному педалювані - особливо вгорку бували випадки що відстібувалися... зараз прикрутив трішки на більшу силу і все ок.
до контактів якось привиклося дуже швидко і все робиться підсвідомо. на топталки переходити не хочеться...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version