ТехМайданчик > Спорядження
Велосипедний одяг і захисти
Tiger:
Дискусія про велошорти переросла у сплошний флуд. >:(.
Відносно велошортів я б не сказав що почав їздити швидше і легше. Вних просто зручніше для певної точки. Хоча свою максимальну швидкість я побив в них. Цього літа :)
Славку: Мені нічого не натирало. Впевнений що натирати не має.
Ще один факт про велошорти це те що вони мають неохідку окраску. Тобто яскраві кольора що вкрай необхідно на дорогах. Навіть мона підібрати під колір велосипеда. Я Саме так і зробив :).
tarasv:
пардон, що втикаюсь у вашу інтелектуальну дискусію, але по суті:
1. шолом носити потрібно однозначно, невідомо коли він може врятувати вам життя. Я два роки тому сильно навернувся на трасі з швидкістю 40км, банальний випадок. Як результат - струс мозку, вивих рук. тепер коли спекотна погода, жахливо болить голова (майже завжди). Після цього без шолома практично не їжджу.
2. велоодяг - правду жителі форуму говорять, що зацінити може тільки той, хто носив.Ну, по-перше, такий одяг прекрасно відводить піт і при цьому залишається сухим, або, по крайній мірі дуже швидко висихає. По-друге, одяг повинен бути яскравим, щоб велосипедист був помітний на дорозі для інших учасників руху. На рухунок трусів, взагалі безподобна штука, ось тільки, якщо натирає, то ворто подумати про інший розмі, бо одне з призначень трусів не тільки, щоб було сухо, але й щоб було комфортніше сидіти у велокріслі, тобто, щоб не натирало.
3. педалі - контактні педалі - варті уваги. Якщо ви говорите, що контакти не для їзди по лісі (ну, те що вони не для пригання, це понятно), тому що з них тяжко відчепатися, то це, нащастя, не правда. Якщо на МТБ вел поставити шосейні контакти і ганяти в них крос-кантрі, то це загрожує вашому здоров"ю, нога в шосейних сидить мертво і раптово з них не випригнеш. а ось що на рахунок МТБ контактів - +. Зтаких педалей нога випригує рефлекторно, що провда, потрібно виробити звичку відводити ногу в бік, ане піднімати вверх, так як ми за звичай робимо. Рекомендую подивитись будь-яку гонку крос-кантрі і побачите, як на контактах проходять складнющі моменти траси. (кого цікавить, можу дити відео деяких змагань по ХС). Контактні педалі були придумані для того, щоб полегшити наше катання, а не ускладнити, як багато з нас думає. Так що всі на контакти.
4. захист ніг, рук, грудної клітки (для екстремалів) - ОБОВ"ЯЗКОВО, народ, такі випадки є, що дивитсь тяжко. Розжовувати не буду, просто скажу, що в мене друг зламав ребро. Без плачу на його муки дивитись було не можливо, а це ще дрібна "аварія". Що краще, стратитись на 200-300грн, чи в якийсь момент, борони Боже, мтати калікою на все життя???
5. окуляри - можна й не носити, але скажу таку річ, що при активному катанні на хороших швидкостях рідко вдається уникнути подразнення слизової оболонки ока від сильного вітру, як наслідок - льози, а токож є випадки запалення ока. Також спеціальні велоокуляри дають більш контрасне і насиченіше зображення оточуючого середовища. Єдина проблема - ціна.
Віталько:
Дуже файно настрочив. Окуляри треба бо вони також допомагають уникнути удару зі злою комашньою яку потім тяжко витягати з очей. А ціна - десь в районі 100-150 грн
xlibes:
Я для себе зацінив велошорти і веломайку, велоокуляри і велошолом. Можна було б і до штанів спеціяльних добратися але руки ше не дістали. Хіба нарив непродуваючі і непромокаючі, але крій у них не велоспедний - не прилягаючі вони.
CoRacK:
З власного досвіду можу сказати, що в велошортах і веломайці, -футболці суттєво покращується аеродинаміка. І при правильно підібраному сідлі ймовірність натерти промежину в велошортах дуже низька. Шолом звичайно бажана штука, я його вдагаю, хоч він мені ні разу не пригодився, але рівень поваги водіїв до велосипедиста який їде в шоломі значно підвищується. Також не треба забувати про рукавиці, вони не раз мої долоні захищали від прямого контакту з асфальтом і його наслідками. Також велоодяг бажано купляти яскравий для привертання уваги водіїв, що особливо необхідно в темну пору доби. А то на жаль для багатьох водіїв, велосипедист це порожнє місце :(.
Навігація
Go to full version