ТехМайданчик > Спорядження

Велосипедний одяг і захисти

<< < (2/21) > >>

Dreamland:

--- Цитата: xlibes від 16.04.2007, 08:54:26 ---В мене нема теж нічого захисного. Тому скажу, що придурки довго не живуть. Тре щось думати...
А до товариша Дрімленда окреме запитання: в мене в ТР7 переповнення стека і ділення на нуль, що робити?..

--- End quote ---
Для тебе дозволю собі повторитися - Юзай С++. Фтопку Паскаль.

Erazel I-st:
Дрім ти про контактні педалі? Самі педалі 100-200 грн а от взуття 400-600. Але ті хто на них їздив кажуть що вони тільки для траси. ТАк як незручно з них ногу звільняти. Відповідно падаєш досить злобно. Для лісу і екстріму вони не підуть. Але от дійсно, коли треба сили то вони те  що треба. Вон якшо Удав зявиться то мона його буде спитати. Він на них катав.

bhagavan:

--- Цитата: erazel від 16.04.2007, 09:44:17 ---Вон якшо Удав зявиться то мона його буде спитати. Він на них катав.

--- End quote ---

Тоді коли ти не слухав (в склаті), то Удав казав шо то оцтой рідкіцний... але ж для чогось ті педалі придумали.. і не до звичайних, а після. Знач вони представляють собою якийсь прогрес інженерної думки і чимось таки кращі в певних сітуейшенах.... Думаю педалі вужчі і створюють менший опір повітрю.... а ше шатуни треба вузенькі і шоб форма голови плавно переходила в форму шолома - тоді можна уникнути небажаної турбулентності....

2 хлібець юзай Ц++ - там стек більший і з такими краями загнутими - він навіть коли переповнюється, то всьо одно ше не тече. А шоб на нуль не ділилося - то нуль пиши такий кругліший, на букву "О" схожий... тоді ТР7 не буде знати чи то нуль, чи то "О" і поділить на нього.... а взагалі вже давно мала вийти версія ТР8, там розробники обіцяли рішити той глюк - бо по великому рахунку НеДілення на нуль то старі забобони - у всьому світі вже давно всі ділять на ноль і їм нормально.

udav:
я пробував їздити на контактних педалях правда незнаю якого виробника вони були і було це багато років тому, але моє враження від них негативне оскільки їздив по лісі і груті час від часу треба було підставляти ногу щоб не впасти а відщепитись так скоро не получалось от і були падіння, набивалось болото під шипи відповідно погано спрацьовували на закривання і відкривання, незручно було і в тому плані що нога постійно в одному положенні відносно педалі стопа більше змучувалась і відрегулювати замки треба було правильно. Двоє з трьох знайомих недокатавши одного сезону відказались від них хоча трвми від падіння мали всі і то конкретні. Моя порада попробуй перше знайти звичайні тукліпси шось тіпа таких як в ВолкАлекса, поїздити трохи і там вже оприділитись чи коштує шкірка виправки.

Erazel I-st:

--- Цитата: bhagavan від 16.04.2007, 14:18:04 ---
Тоді коли ти не слухав (в склаті), то Удав казав шо то оцтой рідкіцний...

--- End quote ---
Я слухав, тому й сказав шо треба його думку взнати на рахунок контьактників. Але він тоді згадав про них мимоходом, і в плані лісу. На трасі зовсім інші розклади.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version