ТехМайданчик > Спорядження
Велосипедний одяг і захисти
xlibes:
Я можу з цього приводу висловлювати лище щиру радість. Адже саме моє повідомлення на форумі викликає такий рвотний рефлекс у деяких учасників форуму.
То ше так тре вміти.
Продовжуємо, панове! І подивимося куди ми докотимося.
Якщо подивитися на час відправлення постів товариша Bhagavan'a, то стає зрозумілим, чому він не висипається.
Але модерування та адміністрування шприхатого форуму - то святе!
Е ні! Надідька! Краще висипатися...
Erazel I-st:
Я можу мати гнути, але Вульф тут вже перегнув палку. Його наїзд був зовсім БЕЗПІДСТАВНИЙ. З цим щось треба робити.
Ulka:
--- Цитата: xlibes від 23.07.2007, 17:02:49 ---Велотруси дійсно руль. Але від ним в мене балабухи натираються. То нормально? Чи то тільки я такий неформат?
--- End quote ---
Ти певно розмір не той взяв, от воно і натирає. А ше і від того шо ти не звик в них їздити, потім коли привикнеш небуде натирати. ;)
Dreamland:
--- Цитата: erazel від 11.05.2007, 09:16:56 ---З ним аеродинаміка краща
--- End quote ---
при вашому стилі їзди - така аеродинаміка нічого не дає :))))
щоб відчути покращення аеродинамічних властивостей велосипедиста потрібно бути професійним велосипедистом і проїхати з 100 км на шосейнику в так званій розділці - і то ти ледь відчуєш це по тому що виграєш декілька секунд часу... а так шо шльом шо без нього одна різниця - при швидкості 20 км год і невірному педалюванні і постійних зупинках і т.д. і т.п. тотой вграш шо псові муха....
xlibes:
Якшо псові зібрати 20 мух, то буде жменька мух.
А пара жменьок - то вже купка.
Але нашо псові ті мухи?
Навігація
Go to full version