ТехМайданчик > Спорядження

Велосипедний одяг і захисти

<< < (4/21) > >>

Zombie [Coffe]:
Ромко казав, що в нього є така кицька, що постійно товчеться головою в двері, і то їй не шкодить. Ось гадаю, якшо кожного дня товктися головою в стіну, то можна звикнути, і тоді обходитись без шолома.
Хочу зауважити, що іноді до людей достукатись годі, як вони без шлема,  як  з нимим спілкуватись, як вони в шоломі будуть?
:)

xlibes:
Я був вчора з Ветальом, нема там шльомів на мій череп, певно Erazel забрав останній примірник... Дасиш мені поміряти, може мені теж такий розмір  тре?

Erazel I-st:

--- Цитата: Vetal від 16.04.2007, 17:58:38 ---Тіко шо ходив, на куй мені той шльом, навіть на тімнячко не наліз  ;D

--- End quote ---
Вєталь, збивайся з свого фанатизму Келліса, а то вже зайопує потрохи. Келіс там малого розміру. Треба було брати Поліспорт.

Erazel I-st:

--- Цитата: xlibes від 17.04.2007, 09:17:39 ---Я був вчора з Ветальом, нема там шльомів на мій череп, певно Erazel забрав останній примірник... Дасиш мені поміряти, може мені теж такий розмір  тре?

--- End quote ---
Так там Поліспорти Л розміру обидва були. Якшо тобі той не підійшов то й мій напевно теж неналізе. НУ й ПУГОЛОВКИ ви з Вєтальом  :D

Віталько:

--- Цитата: erazel від 17.04.2007, 10:28:13 ---
--- Цитата: Vetal від 16.04.2007, 17:58:38 ---Тіко шо ходив, на куй мені той шльом, навіть на тімнячко не наліз  ;D

--- End quote ---
Вєталь, збивайся з свого фанатизму Келліса, а то вже зайопує потрохи. Келіс там малого розміру. Треба було брати Поліспорт.

--- End quote ---

Ти би дослухав шо міряв я не келіса, бо келііс мені б певно і на єдно метсо не наліз :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version