Мандрівки > Звіти

З’їздив вздовж Дністра.

<< < (2/3) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Petryxa від 13.07.2009, 10:15:41 ---гарно... :) так от звідкіля повертався той замучений велосипедист, так схожий на Сашка, що я його зустрів на Збаразькій  :)

--- End quote ---

страно... ми ж вроде в районі 20.00 там розїхались... а афтар пише шо в 21.00 добрався додому... невже годину під "берізкою" просидів? *dontknow*

Zombie [Coffe]:

--- Цитата: teodor4ik від 13.07.2009, 10:27:19 ---страно... ми ж вроде в районі 20.00 там розїхались... а афтар пише шо в 21.00 добрався додому... невже годину під "берізкою" просидів? *dontknow*

--- End quote ---
От який прискіпливий. А казав, що нє асіліл. Я ще в Торговий світ заїжджяв, купити щось на вечерю. Дружини ж дома немає.  І навіть спочатку я про це написав у звіті, але потім прибрав, як несуттєве.

bhagavan:
Зомбі молодець - кусаю лікті, шо не поїхав з тобою... але пріоритети перекосило в інший бік...

До речі, а шо там за подія була перед березовицею де стояло дві даішних машини і три нормальних і всі про шось натхненно дискутували якраз коли ти їх минав? (але ти мабуть не знаєш :) - був змучений)

xlibes:
Впізнаю справжнього шприхаля.
Все показувало на падіння рівня глюкози в крові. :)
Сам таке відчував не раз, а може й два.
А в"їзд і виїзд із Бучача я теж добре пам"ятаю.
Не додає він снаги, але його не об"їдеш.

teodor4ik:

--- Цитата: xlibes від 13.07.2009, 12:01:46 ---...А в"їзд і виїзд із Бучача я теж добре пам"ятаю.
Не додає він снаги, але його не об"їдеш.

--- End quote ---
якшо з боку Монастириська, то вже обїдеш...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version