Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД
MONGOOSE COMP TYAX сірого кольору 11.07.2009 біля Орнави (ЗНАЙДЕНО)
Yanek:
--- Цитувати ---
Я отримав величезний урок! Обійшовся він мені, на щастя, значно дешевше ніж міг би бути
--- End quote ---
Та ти то реально обійшовся льогкім іспугом:))
А от чувак отой, що з дружиною таки влетів на 100 рублів, ще й по мєнтах потягають троха.
Так що висновки два: не давайте лєвим людям ровера кататися
Не тіштеся, коли щось потрапляється на халяву.
а якщо вже трапилось щось, то скоренько красьте раму, міняйте вилку...і далі по процедурі:)) :D :D
CepKo:
--- Цитата: Yanek від 13.07.2009, 23:55:58 ---А от чувак отой, що з дружиною таки влетів на 100 рублів, ще й по мєнтах потягають троха.
а якщо вже трапилось щось, то скоренько красьте раму, міняйте вилку...і далі по процедурі:)) :D :D
--- End quote ---
1. 100 рублів йому будуть повернуті - не переживай )
по мєнтах не затягають, ви я бачу трішки стереотипних думок про них, слідчий з ним нормально поговорила, домовилися коли йому зручно буде прийти деякі формальності владнати, і якщо таки знайдуть злодія, тоді ще деякі формальності.
2. скільки береш за покраску? ) здати тебе чи що властям як того що занадто багато знає :police: :nono:
Доречі раму КК можна розрізнити не тільки по коліру, геометрії в них трошки різні, слід і стиль зварки різний, але це вже дуже клопітка робота.
Віталько:
Пропоную самурая переіменувати в шприхослідчого :). Добре шо всьо добре закінчилось
Yanek:
--- Цитата: CepKo від 14.07.2009, 00:02:38 ---1. 100 рублів йому будуть повернуті - не переживай )
--- End quote ---
Що, ти плануєш повернути?
антірєсно!
я думаю купляючи ровер за 100 гривень в парку, можна здогадатися, що то не дядько свого через кризу спродує, нє..
Блін, любітєлі халяви!!!!
і перший раз чую, щоб купуючи з рук ровер покупець питався паспорт продавця.....
Чи то я відстав від ринкової економіки?
teodor4ik:
--- Цитата: Yanek від 14.07.2009, 00:09:46 ---Що, ти плануєш повернути?
антірєсно!
я думаю купляючи ровер за 100 гривень в парку, можна здогадатися, що то не дядько свого через кризу спродує, нє..
Блін, любітєлі халяви!!!!
і перший раз чую, щоб купуючи з рук ровер покупець питався паспорт продавця.....
Чи то я відстав від ринкової економіки?
--- End quote ---
та не відстав... чел явно підозрював западло... і таки попав на нього... а паспорт то моральний аспект... я би копії не давав якби тіко вкрав ровера... алеж я не кончений, а чувак видно саме такий, або перед тим чиїсь паспорт взяв "покататись"...
Навігація
Go to full version