Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД
MONGOOSE COMP TYAX сірого кольору 11.07.2009 біля Орнави (ЗНАЙДЕНО)
Andrizzio:
опа, ану докладніше. Як всьо було :) ?
Yanek:
--- Цитата: Сім самураїв від 13.07.2009, 20:54:18 ---ровер знайдено :police:
--- End quote ---
Ну от нашо таковот інтригувати чесний люд!
--- Цитата: Andrizzio від 13.07.2009, 21:00:54 ---опа, ану докладніше. Як всьо було :) ?
--- End quote ---
+100!
Сім самураїв:
я гуляв з жінокю і малим парку.
бачу катається чувак на мунгусі. ая ж сліпий, ніби не той колір. але бачу через два круга вже дівчина катається. думаю, обкатують, ровер новий.
пішов ближче - ніби він, сірий. сіра пляшка під воду. подвзонив лдо серка - кажу та, пляшечка сіра.
кажу - їдь сюди.
потім поки він їхав пішов до них росказав шо до чого. вони зніяковіли, ше шось хтів відбріхуватись, але поняв шо не його то - брехати
вияснилось, шо він купив ровер серед парку з болотом в якогось чувака. але він дав йому розписку і паспорта даніпереписав. і паспорт він бачив, звіряв. думаю, шо все вирішиться
Дописано : 13.07.2009, 21:37:31апд. шойно дзвонив до Серка - -щасливий, казав шо якраз в міліції, оформляють то всьо дєло. дивно, як можна бути щасливим в міліції *dontknow*
Дописано : 13.07.2009, 21:38:10скандали, інтрігі, раслєдованія - показать всьо што скрито:)
Yanek:
я раза три пост читав, пок троха вдуплив що й до чого..чи то написано якось сумбурно, чи то я плуг%))
Історія виглядає так, якщо я не помилився:
Гуляє собі чувак з кобітою парком - тут підходить до них чел з Мангусом, і каже - купіть.
Чувак каже - безбазару , давай - в мене якраз при собі 500 грн є (не думаю що чєл дешевше продавав).
Але при цьому - давай свій паспорт переписати. І злодій дав!!
Больно щось цікава історія...
Сім самураїв:
--- Цитата: Yanek від 13.07.2009, 21:42:37 ---я раза три пост читав, пок троха вдуплив що й до чого..чи то написано якось сумбурно, чи то я плуг%))
Історія виглядає так, якщо я не помилився:
Гуляє собі чувак з кобітою парком - тут підходить до них чел з Мангусом, і каже - купіть.
Чувак каже - безбазару , давай - в мене якраз при собі 500 грн є (не думаю що чєл дешевше продавав).
Але при цьому - давай свій паспорт переписати. І злодій дав!!
Больно щось цікава історія...
--- End quote ---
якшо тебе серед білого дня застукають з вкраденим ровером - -ти ше не таке придумаєш:))
Навігація
Go to full version