Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД
MONGOOSE COMP TYAX сірого кольору 11.07.2009 біля Орнави (ЗНАЙДЕНО)
Yanek:
Ходив нинька і думав: Кому в Терні можна піхнути крадений Мангус.
Ну не вийде ж дядько на базар з ним, і не буде кричати - Купіть.
Може спробувати спродати на якусь велоточку.
В такому випадку власнику зараз варто б рознести по велоточках інфу про крадений вел.
Якщо ж, наприклад, злодій має знайомого на велоточці на базарі - то тут справа з кінцями.
Дядя міняє обода, знімає наклєйку, банку, ліхтарики і.т.п, додає пару царапин - і власник сам свого вела не впізнає.
Якби я вкрав ровера, то заникав би в підвалі на пів сезону - а далі б завіз лепетричкою в ЛЬвів, і там спродав.
Або ще варіант - злодій завезе вел свому корєшу в село, і той возитиме на нім бараболю:))
teodor4ik:
--- Цитата: Yanek від 13.07.2009, 13:58:13 ---Ходив нинька і думав: Кому в Терні можна піхнути крадений Мангус.
Ну не вийде ж дядько на базар з ним, і не буде кричати - Купіть.
Може спробувати спродати на якусь велоточку.
В такому випадку власнику зараз варто б рознести по велоточках інфу про крадений вел.
Якщо ж, наприклад, злодій має знайомого на велоточці на базарі - то тут справа з кінцями.
Дядя міняє обода, знімає наклєйку, банку, ліхтарики і.т.п, додає пару царапин - і власник сам свого вела не впізнає.
Якби я вкрав ровера, то заникав би в підвалі на пів сезону - а далі б завіз лепетричкою в ЛЬвів, і там спродав.
Або ще варіант - злодій завезе вел свому корєшу в село, і той возитиме на нім бараболю:))
--- End quote ---
надавно пропонували придбати ровера з подібною історією.. причом в тих же краях... я пояснив шо вони олені і то шо його перекрасили, то ше не повод кататись на ньому по Тернополю... Повір оленів хватає... Лохе ше не привикли шо ровери бувають різні, а не тіки україни близнюки...
доречі варто написати шо за обвіс був, і головне які зміни відносно штатного... це надійніша прикмета ніж назва і колір...
(щодо сабжа, звонив, то не вони)
Sonce:
Серко виклади номер рами знизу по ідеї має бути....
Віталько:
Ага, зара найде і прочитає знизу рами :)))). Номер в паспорті є
teodor4ik:
--- Цитата: Sonce від 13.07.2009, 14:22:17 ---Серко виклади номер рами знизу по ідеї має бути....
--- End quote ---
прошу пана станьте, я загляну під раму, шо там за номер... :)
Навігація
Go to full version