ТехМайданчик > Спорядження
сигналізація до ровера!!!!!!!
Erazel I-st:
Та мені вона несильно треба, бо я зазвичай ровер ніде не залишаю самого. Банально страшно, знаючи скільки вже роверів покрали.Але от іншим б радив взяти, особливо тим хто часто лишає ровер сам(на роботі і т.д.) Ця сигналізація більше річ психологічна. Ітак можеш невстигнути поки його будуть красти. Але є шанс що крадій неочікуючи сигналізації розгубиться і втече.
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 11.07.2009, 21:24:54 ---Та мені вона несильно треба, бо я зазвичай ровер ніде не залишаю самого. Банально страшно, знаючи скільки вже роверів покрали.Але от іншим б радив взяти, особливо тим хто часто лишає ровер сам(на роботі і т.д.) Ця сигналізація більше річ психологічна. Ітак можеш невстигнути поки його будуть красти. Але є шанс що крадій неочікуючи сигналізації розгубиться і втече.
--- End quote ---
а вона для того і є... + сигнал, вроде...
yahacom:
ем. а на якому принципфі воно працює? як включається? це шо якшо ровер просто впаде тоже вити буде?
mlad:
--- Цитата: teodor4ik від 10.07.2009, 22:54:09 --- ціна з доставкою на україну 10 євро (з них 5 доставка *dontknow*) нікому не тра того доброго?
--- End quote ---
Я би придбав... Зможеш дістати?
Sonce:
на крапці продавали щось подібне... http://forum.te.ua/showpost.php?p=890846&postcount=12
Навігація
Go to full version