ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
розібрати каретку... як не треба...
Tiger:
Я теж троха мучився з своєю кареткою коли перебирав перший раз. Ну ви мене переплюнули. Я просто малюк :laugh:
Romko:
Янек як розказав, то я ще дві години катався з гарним настроєм :D
ото вже подумую, щоб свого старого роверка таки спробувати розкрутити, але треба ту лавку, лещата і мужика :)
teodor4ik:
--- Цитата: Romko від 14.07.2009, 23:58:49 ---Янек як розказав, то я ще дві години катався з гарним настроєм :D
ото вже подумую, щоб свого старого роверка таки спробувати розкрутити, але треба ту лавку, лещата і мужика :)
--- End quote ---
заходь... організую...
Yanek:
Підводжу підсумки!
Десь майже тиждень з тим всім потроху трах..ся, і накінець кінчив:))
Підсумок - ровер то не секс - тут таки краще все робити самому.
По каретці - вона була запакована так, що я реально переживав. Дядя Володя, в якого я вел брав - сказав що може зянатися нею...взимку. Дядя Гена, помахавшись та добряче поматюкавшись в сторону дяді Володі вообше порадив, щоб я ровер продавав, поки ще їздить, бо хрен хтось її викрутить..
І що б ви думали..з допомогою Бхагаванових інструментів, Тедової допомоги, дядька з Зеленого москвіча із мощним ключом і тормозною рідиною, - то всьо таки вдалося розкрутити. З мінімальною поміччу хлопак з РОверБайку я поставив нову каретку.
Поміняв підшипники в задньому колесі, зірочку ( з допомогою швагра - якому, щоб зрушити різьбу довелося стрибати на ключі, поки я тримав колесо) ланцюг.
Потім ще вдуплив, що тормоза типу вібрейк, тре змазувати (не колодки :D :D а той ричаг на якому вони крутяться)..короче привів то всьо до пуття і аж тішуся, що взявся за то, а не віддавав якомусь майстру.
Так що висновок один:
Краще довше помудохатись самому - чим то зробить хтось, а ти не буш знати як
висновок два:
Шприхарі -файні хлопці, всі до кого звертався за допомогою - помогали.
Швагро тож не підкачав :D
bhagavan:
шо ти там казав про мої інструменти? :)
Дядьку, віддайте, га? :'(
Навігація
Go to full version