Мандрівки > Майбутні

Розрухаймося!

<< < (2/12) > >>

Petryxa:
з квестом ідея дуже хороша... минулого року пробували щось таке замутити на теренах кременеччини http://forum.tourclub.com.ua/viewtopic.php?t=328
проте через деякі недопрацювання ідея залишилась нереалізована... хоча місцина там просто ідеальна для всілякого роду квестів...
і для такого роду міроприємства потрібно досить обширна територія... чи знайдемо десь таке поблизу Тернополя?

Yanek:
Воу! задум, що на Турклубі - нормуль!
Думаю теперка людей буде легше зібрати..тож вьо!
Готовий помагати в організації та брати участь (після велосплаву)..
Пропоную то всьо забацати десь на початку вересня.

Erazel I-st:
ну один набросок для квесту у мене вже є. Точніше не набросок а пару місць для чекпоінтів. Можна кинути по чекпоінту в Курівцях, Глибочку, Івачеві і Чистилові(останній ще обдумую) так як ці села звязані між собою НЕ ОДНІЄЮ дорогою. Тобто є де проявити топологічно-тактичні навики.

Dreamland:
давайте може спочатку розробимо якийсь міні квест для проби - щоб попробувати як воно буде.
пробний квестик просто суто для нас - без ніякої великої організаційної роботи.
проложити на карті чекпойнти і одного з вихідних днів спробувати його пройти :)

Володимир:
всім привіт.

тільки сьогодні побачив, що тут обговорюється тема, яка самого вже цікавить певний час.
минулого року були спроби зробити щось подібне (лінк Петро скидав вище), але через брак часу і брак зацікавлених в організації заходу - захід довелось заморозити.

Думаю що спільними зусиллями нам вдалося б провернути цей захід.

Пропозиція про пробний короткочасовий захід - слушна.

Думаю варто зустрітися (все рівно всі з Тернополя) і поговорити про це детальніше.

То як, коли і де зустрічаємось ?  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version