Мандрівки > Майбутні
Розрухаймося!
bhagavan:
erazel, чо ти кіпішуєш? я коли потрарляю на нересайзнуті фотки, то просто не дивлюсь їх - закрив сторінку і хай автор собі гризе лікті. Нема ніякого інтересу досліджувати алгоритми стиснення зображень у мильничках :). Чого матами крити?
Дописано : 08.07.2009, 15:10:26Тернопіль так "зручно" розміщений на картах генштабу - шо шоб покрити околиці - требу купувати дві чи три карти.... здається дві.... чи три? (ну не менше 4 квадратів то точно - якраз не меджі поклали його генштабівці)
Yanek:
Як на мене, квест тре робити в один тур, без перерви.
Якщо потрібно - команда бє палатку і спить де попало.
Бо якщо робити ночівлю збірну з шашликами, то наранок всім впадло буде ще кудись рушати.
РОбити ж квест в тундрі то ніхто не буде - так що заблудитися - то не означає загинути на незвіданих широтах. Хто зблудив - то хрен з ним - вернеться наступного дня.
teodor4ik:
--- Цитата: Yanek від 08.07.2009, 15:12:18 ---Як на мене, квест тре робити в один тур, без перерви.
Якщо потрібно - команда бє палатку і спить де попало.
Бо якщо робити ночівлю збірну з шашликами, то наранок всім впадло буде ще кудись рушати.
РОбити ж квест в тундрі то ніхто не буде - так що заблудитися - то не означає загинути на незвіданих широтах. Хто зблудив - то хрен з ним - вернеться наступного дня.
--- End quote ---
а ти злий і недобрий... тож по точкам тра гружоним кататись... ти певно смерті нубів бажаєш... кагбе задача ставилась забезпечити масовість... а на таких умовах молодіж може засяти... хоча, знов таки, не проблема організувати 2 заліки, для гуру і для нубів.. нуби таборяться, гуру ні... мені понравилось... але всерівно жостко...
Dreamland:
--- Цитата: teodor4ik --- а шо мішає вечерком побалакати "за жизнь" з пивком ...
--- End quote ---
--- Цитата: teodor4ik --- - популяризацію здорового способу життя та української культури, насамперед – серед молоді;
--- End quote ---
*dontknow*
Дописано : 08.07.2009, 15:26:39
--- Цитата: Andrizzio від 08.07.2009, 11:18:02 --- :D :laugh: ну кому шо. Я не встидаюся пиво попити. 100 км в день і підйом в 6,00 і так три рази тоже не для мене :D.
--- End quote ---
будеш табір охороняти!
bhagavan:
--- Цитата: teodor4ik від 08.07.2009, 15:22:58 ---а ти злий і недобрий... тож по точкам тра гружоним кататись... ти певно смерті нубів бажаєш... кагбе задача ставилась забезпечити масовість... а на таких умовах молодіж може засяти... хоча, знов таки, не проблема організувати 2 заліки, для гуру і для нубів.. нуби таборяться, гуру ні... мені понравилось... але всерівно жостко...
--- End quote ---
Проблема, думаю :(
І так людей мало - ше ділити на нубів і ненубів. Два заліки однозначно нездало. Два етапи ше куда не йшло - буде сприяти "підтягуванню" нубів між етапами.
Навігація
Go to full version