Мандрівки > Майбутні

Розрухаймося!

<< < (5/12) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 08.07.2009, 12:40:03 ---А ну ше раз для ветеранів-телепатів: від чого ти плакав.

--- End quote ---

пдивись мої пренія з вітальком... в них вималювалась та сама картіна шо в положенях про кременець 2008... тобто я напланував те саме що і турклубівці...

Petryxa:
ну то що, люди, давайте збиратись і обговорювати все вживу... бо бачу, що в обговоренні на форумі досить мало конструктиву, а більше всілякого флуду. Пропоную це зробити в неділю, десь під вечір. Пропозиції, заперечення?  *punisher*

Erazel I-st:
Хз, у мене гості в неділю, але постараюсь приїхати. Позахоплюйте РІЗНОМАНІТНИХ карт Тернопільського району. Щоб зразу все прикинути.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 08.07.2009, 13:41:37 ---Хз, у мене гості в неділю, але постараюсь приїхати. Позахоплюйте РІЗНОМАНІТНИХ карт Тернопільського району. Щоб зразу все прикинути.

--- End quote ---
так краще?

Erazel I-st:
Чесно кажучи я в такій гублюся. Мені б щось попроще. Вот тому й казав що бажано різні карти захопити.
Дописано : [time]Срд 08 Лип 2009 14:53:51[/time]ТЕД ..., Я ТЕБЕ ПРИБЬЮ НАХ.... Юзай зменшені версії картинок, а не ресайзи картинки на пару метрів через ХТМЛ теги. Невже ти турку нерозумієш що людям всеодно тре получити ті пару метрів. А у мене на роботі швидкість порізана, у можливо не тільки в мене.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version