ТехМайданчик > Ровери

Флуд на тему розмірів рам на МТБ і Гібридах

<< < (5/6) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: JeD від 06.07.2009, 22:38:42 ---ми власне про це і говоримо, ти пишеш, що гібридна рама вища, бо провис каретки більший, в тому то й річ, що верхня труба рам одного розміру на 26 і на 28 буде на тій же висоті точніше не верхня труба ,а зріз підсидільної труби, бо у 26 мале колесо і провис 30 мм, а в гібрида велике колесо, але провис 60-70 мм.
А причепився не тому що формальність і не тому що Віталько, а тому що побутує думка, що в гібридів або каретка по грунту повзе, або що сидиш на них вище, обидві точки зору хибні.)) 

--- End quote ---
  Ну тоді ХЗ. Що у Екслібеса що у мене  педалі чогось досить низько відносно землі(у мене шатуни Деоре МТБшні). Тому спорити можна довго, краще буде якось поставити поряд МТБшку і чийогось гібрида і подивитися вживу що вийде.
 Але кажу, коли я пересідав з свого ККшного Спрінта(навіть з вилкою опущеною до 85) на Славків Келліс то здавалось що педалями буду по землі шкребсти.

JeD:

--- Цитата: erazel від 06.07.2009, 22:46:27 ---  Ну тоді ХЗ. Що у Екслібеса що у мене  педалі чогось досить низько відносно землі(у мене шатуни Деоре МТБшні). Тому спорити можна довго, краще буде якось поставити поряд МТБшку і чийогось гібрида і подивитися вживу що вийде.
 Але кажу, коли я пересідав з свого ККшного Спрінта(навіть з вилкою опущеною до 85) на Славків Келліс то здавалось що педалями буду по землі шкребсти.

--- End quote ---
хм, може шатуни довші були а в тебе коротші, або 48 зірка чисто візуально створювала враження, шо легко перечепитися.  Вмене от стоять поруч 29 і 26, то каретка у 26 вища тіко за рахунок вилки в 115 мм, то саме відмічали на харківському форумі, там дуже багато інфи по 28-29.  Ну і можливо в тих гібридах, шо ти тестив рама проектувалася під аморт 60 мм ,а стояла жорстка, тоді ніс впаде, а з ним і каретка або рама була не класичної геометрії.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 06.07.2009, 22:46:27 ---  Ну тоді ХЗ. Що у Екслібеса що у мене  педалі чогось досить низько відносно землі(у мене шатуни Деоре МТБшні). Тому спорити можна довго, краще буде якось поставити поряд МТБшку і чийогось гібрида і подивитися вживу що вийде.

--- End quote ---

кароче народ давайте зійдемось на тому що все залежить від купи факторів? Еразель коли ми поставили рядом твого гібрида і мого сарая ми зішлись на тому шо в мене колеса вищі, помниш? зато ніс опущений за рахунок говеної вилки... тобто в суммі 1 хрен... тому я почав той спор з того шо проміряв висоти всі які найшов... зроби так самио і будем мати предметний спор..

kamyanets:
Я теж у себе поміряв.
МТБ:
від каретки до землі - 27 см
довжина шатуна - 18 см
від опущеного шатуна до землі - 9,5 см

Гібрид:
від каретки до землі - 26,5 см
довжина шатуна - 17 см
від опущеного шатуна до землі - 10,5 см

Також зачіпаємість кареткою перешкод частково залежить від відстані між колесами

teodor4ik:

--- Цитата: kamyanets від 07.07.2009, 12:14:17 ---Я теж у себе поміряв.
МТБ:
від каретки до землі - 27 см
довжина шатуна - 18 см
від опущеного шатуна до землі - 9,5 см

Гібрид:
від каретки до землі - 26,5 см
довжина шатуна - 17 см
від опущеного шатуна до землі - 10,5 см

Також зачіпаємість кареткою перешкод частково залежить від відстані між колесами

--- End quote ---

в тебе на МТБ шатуни довші ніж на гібриді? :o
ти міряв від низу кареточного вузла чи від центру? якшо від центру то в мене просто якийто вездеход (31), хотя якшо врахувати дуже високу гуму... а якшо ше вилку поставлю з ходом не 4 см. а 8-10?? я буду ваапше шо низько летящий істребітель...

зато тепер я нічого не поняв... бо виходить шо гібриди ніфіга не нижчі, але всерівно візаульно здається шо так воно і є...
і не раз я заривався в болото, і капці рвав об асфальт, зачепивщись носком і зірку об шось погнув.. тепер пора братись за посадку(тобто за результуюче положення стопи, яка в гібриді може бути більше нахилена вперед)... може в ній секрет?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version