ТехМайданчик > Ровери

Флуд на тему розмірів рам на МТБ і Гібридах

<< < (4/6) > >>

JeD:

--- Цитата: erazel від 06.07.2009, 21:42:49 --- Якщо ти про одинакові ростовки то НИЖЧІ. Бо висота від каретки до підсідилки та сама, але у гібрида каретка нижче.

--- End quote ---
а висоту колеса у своїх розрахунках ти куди подів.  Висота та сама, кліренс приблизно той самий.  Буквенні позначення розмірів у різних виробників різні, дюймові теж різні, бо міряють одні до краю підсидільної труби інші до центру перерізу з верхньою.

Erazel I-st:

--- Цитата: JeD від 06.07.2009, 21:50:49 ---а висоту колеса у своїх розрахунках ти куди подів.

--- End quote ---
Та мені насрати на розмір коліс якщо висота каретки та сама або менша у гібрида

JeD:

--- Цитата: erazel від 06.07.2009, 21:56:22 --- Та мені насрати на розмір коліс якщо висота каретки та сама або менша у гібрида

--- End quote ---
мда, складний випадок, тобі не здається шо розмір рами не може залежати від провису каретки, чи з математикою туго зовсім

Erazel I-st:
Ми зараз говоримо про результуючу висоту рами у точці верхньої труби біля сідла. І чого ти причіпився до формальностей я досі поняти неможу. Ще один Віталько,  блін, найшовся. Розмір рами може й незалежати від висоти каретки, а от результуюча висота при одинакових розмірах - запросто.
  Да й взагалі, що ви тут розвели оффтоп, зараз потру все нахрін і діло з кінцем

JeD:
ми власне про це і говоримо, ти пишеш, що гібридна рама вища, бо провис каретки більший, в тому то й річ, що верхня труба рам одного розміру на 26 і на 28 буде на тій же висоті точніше не верхня труба ,а зріз підсидільної труби, бо у 26 мале колесо і провис 30 мм, а в гібрида велике колесо, але провис 60-70 мм.
А причепився не тому що формальність і не тому що Віталько, а тому що побутує думка, що в гібридів або каретка по грунту повзе, або що сидиш на них вище, обидві точки зору хибні.)) 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version