Мандрівки > Звіти

стежками тернопільщини 05.07.2009

<< < (2/5) > >>

xlibes:
Ґґґ... Класно відірвалися. Судячи із розповіді і світлин. Веселі ви люди.
По ходу стало цікаво, чисто гіпотетично, як би ви подужали 2-3-денку в 200-300 км із таким темпом і з таким режимом харчування і дозавправок у дорозі :)

Erazel I-st:
Триденка не по таких дорогах проходить.
Якби проходила по таких самих дорогах то б її організатора просто лінчували.

mlad:

--- Цитата: xlibes від 06.07.2009, 12:04:12 ---По ходу стало цікаво, чисто гіпотетично, як би ви подужали 2-3-денку в 200-300 км із таким темпом і з таким режимом харчування і дозавправок у дорозі :)

--- End quote ---
Я би навіть і не повівся би на таку подорож (виходячи із свохї фізичних можливостей)...
Для мене сотня км в так званому матрасному темпі ще терпимо, хоча хто зна, потрібно спробувати...
Можливо ресурсів в організмі більше ніж мені здається...  *hurray*

wuwuzange:

--- Цитата: xlibes від 06.07.2009, 12:04:12 ---По ходу стало цікаво, чисто гіпотетично, як би ви подужали 2-3-денку в 200-300 км із таким темпом і з таким режимом харчування і дозавправок у дорозі :)

--- End quote ---
я би не поїхав нізащо в триденку!!!  *No*

я вчора ввечері подумав, то ж тільки 53 км і я здох(правда покриття не асфальтове було як в трихденках). що ж буде коли проїхати 100 км/день, а після цього ввечері немитим спати в палатці + "казанкове" харчування ....   неааааааааа.  то не для мене!   *heat*

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 06.07.2009, 12:16:02 ---Триденка не по таких дорогах проходить.
Якби проходила по таких самих дорогах то б її організатора просто лінчували.

--- End quote ---

а чо ідея прикольна... нада продумати... я вчора чув історію про чела, шо так стежками до Кременця і назад відкатав...
Дописано : 06.07.2009, 12:54:47
--- Цитата: mlad від 06.07.2009, 11:29:31 ---А шо в Теда сталось із шортами? Одразу згадав старий анекдот про те шо "то не від страху а від лютої ненавісті..."  :)

--- End quote ---
я інший анекдот по поводу згадав, але він довги тому ключові фрази викладу... гастарбайтери іван і теодор на кориду сходили, ну і кричать: "тореодор", той і вийшов на сцену, бик за ним... кару кругів нарізали бик впав і встіну насмерть... іван і каже "яле ти пацан, я би всрався від страху"... а ти думаєш на чому бик послизнувся?...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version