Мандрівки > Звіти
стежками тернопільщини 05.07.2009
mlad:
Тед!!!
Давай фото викладай, або хоча б в приват дай лінк де скачати...
Кажуть люди шо там "жир" :)
teodor4ik:
--- Цитата: mlad від 06.07.2009, 14:33:47 ---Тед!!!
Давай фото викладай, або хоча б в приват дай лінк де скачати...
Кажуть люди шо там "жир" :)
--- End quote ---
там не жир, там грязь... викину вечерком з дому... там дета шт. 200 а тут швидкість до задніци... і ваапще на було проїхатись все би сам пощупав... :P
xlibes:
Ну багатоденки не лише на самому асфальті відбуваються. Є різні (просто дуже різні) етапи.
teodor4ik:
--- Цитата: xlibes від 06.07.2009, 12:04:12 ---Ґґґ... Класно відірвалися. Судячи із розповіді і світлин. Веселі ви люди.
По ходу стало цікаво, чисто гіпотетично, як би ви подужали 2-3-денку в 200-300 км із таким темпом і з таким режимом харчування і дозавправок у дорозі :)
--- End quote ---
так.. почнем по пунктам...
1. я всіх попередив шо ми матрасимо...
2. задача стояла витягти тих кого якраз многоденкою не витянеш...
3. не всі з витянутих є гонщиками...
4. організації як такої не було...
5. ніхто нікуда не спішив, катались в кайф...
6. ровери були мяко кажужи різні (там де МТБ їхали, чекали мене поки я знайду брод і навпаки, на вершині я стояв і чекав поки мтбшники доповзуть)
7. таяк я запропонував проїхатись, то автоматом вперше виїхав і сразу став організатором (еразелю респект, взяв на себе 80% роботи).
8. покриття не располагало до гонок.(там 1 фотка є де я зльоту влетів в болото).
9. їхали хто як хтів (приклад вигляд в кінці мого ровера і ровера еразлея, якшо я шукав болото шоб його перемісити, то він старано його обносив...)
10. хлебнути води з фляги на ходу не вдавалось, бо руля пускати фактично не було де, да і фляги були не у всіх (див пп3,6).
можу теоретично предположити шо я би пройшов 200-300км з огляду того, що якби не опіки і тепловий удар, то чую себе огірком, тобто я дійсно відпочив. :) Правда випив води сьогодня немеряно і дальше палить.
teodor4ik:
http://img268.imageshack.us/gal.php?g=1000898lsu.jpg
пара фоток шо встиг...
Навігація
Go to full version