ТехМайданчик > Ровери

турист у жахливому стані. може його переробити?

(1/4) > >>

дулік:
значіть ідстався мені турист 90го року випуску.
стан жахливий, руль від україни, передачі не перемикаються, ланцюг розтягнений і так далі

на новий агрегат грошей нема, а я хочу їздити (по місту і околицях)

може би оцього туриста переробити? чи є сенс?
тобто всьо познімати лишити тільки раму, її пофарбувати і складати все майже з нуля

порадьте

teodor4ik:

--- Цитата: дулік від 05.07.2009, 13:00:31 ---значіть ідстався мені турист 90го року випуску.
стан жахливий, руль від україни, передачі не перемикаються, ланцюг розтягнений і так далі

на новий агрегат грошей нема, а я хочу їздити (по місту і околицях)

може би оцього туриста переробити? чи є сенс?
тобто всьо познімати лишити тільки раму, її пофарбувати і складати все майже з нуля

порадьте

--- End quote ---

залежно шо треба зробити, банально пофарбувати з балончика в 100 рублів винесе... то без підготовки... тому поки забудь... новий перемикач від дяді ляо 40-50 рублів, ланцюх також... може й більше... (з ланца можна 2 звена вибити і всьо... але якшо перекидка гавняна, то може просто вона не дотягує...).

кароче то тра бачити...

а нормально робити: краска 500грн., шаманські перекидки по 25-40уё, шатуни люцкі 60-100уё, тормоза 20-30уе нова гума 150-200 грн. руль хз тож до 100грн.  ітого: все в купі дета 2500 а за ті гроші ти купиш зовсім не ту машину...

дулік:

--- Цитата: teodor4ik від 05.07.2009, 18:35:20 ---залежно шо треба зробити, банально пофарбувати з балончика в 100 рублів винесе...
--- End quote ---
тобто стару фарбу треба якимось чином обдерти, заґрунтувати і попшикати з балончика? банка гарної фарби "монтана" біля 30 грн. звідки сума 100 грн?

--- Цитувати ---новий перемикач від дяді ляо 40-50 рублів, ланцюх також... може й більше... (з ланца можна 2 звена вибити і всьо... але якшо перекидка гавняна, то може просто вона не дотягує...).
--- End quote ---
там ще такий момент, що перемикачі передач знаходять не на кермі, а на ніжньому патику рами. то на щось впливає?
я от подумую, може single-speed зробити і нафіг ті передачі?

--- Цитувати ---а нормально робити: краска 500грн., шаманські перекидки по 25-40уё, шатуни люцкі 60-100уё, тормоза 20-30уе нова гума 150-200 грн. руль хз тож до 100грн.  ітого: все в купі дета 2500 а за ті гроші ти купиш зовсім не ту машину...

--- End quote ---
страшні цифри називаєш, особливо там де у.е. може є більш-менш нормальне і за грн?

teodor4ik:

--- Цитата: дулік від 06.07.2009, 00:52:46 ---тобто стару фарбу треба якимось чином обдерти, заґрунтувати і попшикати з балончика? банка гарної фарби "монтана" біля 30 грн. звідки сума 100 грн?там ще такий момент, що перемикачі передач знаходять не на кермі, а на ніжньому патику рами. то на щось впливає?
я от подумую, може single-speed зробити і нафіг ті передачі?страшні цифри називаєш, особливо там де у.е. може є більш-менш нормальне і за грн?

--- End quote ---

банка - 30, а скільки банок?

перемикачі на рамі впливають на то шо я не написав вартості манеток....

можна не симахуватись... і робити з кетайців... тоже поїде..

Erazel I-st:
Ну Тед трішки утрирує. Але Як на мене то можна обійтися базарними простими "Шімановськими" деталями:
перемикач задній - 5-10уе
перемикач передній - 5 уе
ланцюг - <10 ye
касета задня -5-10уе
 Тобто в такі десь суми тобі обійдуться ці запчастини, це при умові що втулки, шатуни, резина в тебе в нормальному стані.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version