Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
токошо ледь не вбив людину...
teodor4ik:
--- Цитата: xlibes від 02.07.2009, 10:18:44 ---Ламерів вбивати не можна - такі люди дають нам роботу і роблять наше життя цікавішим...
--- End quote ---
я нікого не збирався вбивати за то шо вона ламер...мене питання вбило, в якому я ше винен вийшов в тому...
Erazel I-st:
Мда, і бувають ж такі. Само залило а потім претензії ставить. :D
bhagavan:
Я останній раз мив комп від цілого горнятка солодкої води (така темна і липка, типу пепсі, але якась "вишнева"). Горнятко перекинулось на корпус, а корпус був такий, шо для чогось зверху була пластмасова ручка (для чогось? мабуть для переноски) а під ручкою - решітка на вентиляційному отворі... то ні краплі води не пролилось на підлогу - все в середину на материнку і вінти.
Промокнув тряпочкою мікрофібровою, витер, висушив - через дві години включив - до сих пір працює... тіки порохів більше поналипало трохи.
То мені крім технічної допомоги тоді ше треба було надавати психологічну - бо дівчина, яка це зробила, думала шо їй вартість компа з зарплати вирахують :)
teodor4ik:
--- Цитата: bhagavan від 02.07.2009, 12:25:38 ---Я останній раз мив комп від цілого горнятка солодкої води (така темна і липка, типу пепсі, але якась "вишнева"). Горнятко перекинулось на корпус, а корпус був такий, шо для чогось зверху була пластмасова ручка (для чогось? мабуть для переноски) а під ручкою - решітка на вентиляційному отворі... то ні краплі води не пролилось на підлогу - все в середину на материнку і вінти.
Промокнув тряпочкою мікрофібровою, витер, висушив - через дві години включив - до сих пір працює... тіки порохів більше поналипало трохи.
То мені крім технічної допомоги тоді ше треба було надавати психологічну - бо дівчина, яка це зробила, думала шо їй вартість компа з зарплати вирахують :)
--- End quote ---
нда...
доречі троха оффтопу... хто в курсі яка нормальна і яка гранично-допустима температура целерона 3.06 на 478 сокеті???
mlad:
--- Цитата: teodor4ik від 02.07.2009, 12:56:06 ---нда...
доречі троха оффтопу... хто в курсі яка нормальна і яка гранично-допустима температура целерона 3.06 на 478 сокеті???
--- End quote ---
Здається мені шо любий проц повинен працювати в межах 40-90 град...
Принаймі в мене біос по замовчуванню виставив макс - 76 град...
Далі виключається...
Навігація
Go to full version