ТехМайданчик > Ровери

Універсалізація чи все ж окремі велосипеди для кожного типу поїздок

<< < (3/3)

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 27.06.2009, 07:12:05 ---Автор посту пішов купляти Келіса давно (ніби :)). А ви всьо з своєю гумою....

--- End quote ---

автор ушол... а холивар продовжується.... можу поспорити шо люба тема на зразок "шо краще?" поступово переросте в суцільний флуд, особливо після того як автор перестане відписуватись...

--- Цитувати ---щось я не розумію, як установка більш широкої гуми на гібрид може призвести до зічіпання шатунами поверхні?
...........
маємо апарат і для астфальту і твердих грунтів, а при потребі і для карпат чи кантрійних трас.  Достатньо лише гуму замінити...
--- End quote ---

буквально вчора на сраному горбику я запоров ногою в грунт і зарив в нього зірки... потім кувиркнувся назад на крутому підйомі... забив вусмерть травою перекидку... зачепив мордою конкретну гіляку(радіусу не хватило)... ... (хто захоче повторити місця покажу)

був би на чомусь нормально розваженому і більш гірському на менших колесах ніц би того не сталось... а вот широка гума від того не мпасе ніяк... правда там були і дріфти і пробуксовки і спуск на заблокованих колесах, але то  вже до гуми... а я просто мав на меті сказати шо гума то ше не всьо....

мене просто взлостила категоричність заявки "ширша гума, все решта несуттєве..." суттєвого є ше багато... і напряму воно залежить в 1шу чергу від того як і де тра кататись... я з асфальту зїжжаю рідко, тому не поставлю гуму широку і злу ніколи... а якшо припре куплю базарного форта КК, вбивати в говнах...

Erazel I-st:
Ну то все ж, які думки ? Універсал краще чи окремі спеціалізовані байки?

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 01.07.2009, 13:50:27 ---Ну то все ж, які думки ? Універсал краще чи окремі спеціалізовані байки?

--- End quote ---

якшо маєш грошей на 2-3 ровери, і місце де їх гаражувати... то 100% спеціалізовані... зрештою еразель, хто як не ти знає плюси і мінуси такого рішення... просім...

ІМНО якшо денех галяк і на вибір людський універсал чи 2 китайца... я [би] зупинився на універсалі, залежно від того де більше катаєш вибрати колеса і по тому... можна ше 1-2 комплекта гуми по погоді купити... гірше потім коли ше на 1 назбирав... вот тоді встає проблема шо брати, чи лишати той шо є, чи сплавити в користь вузькоспеціалізованих рішень...
чи просто то шо є наворотити під потолок...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version