ТехМайданчик > Ровери
плачте шоссероводи...
teodor4ik:
+1
Anri1214:
--- Цитата: CoRacK від 04.07.2009, 22:42:35 ---Вітаю з покупкою!!! :)
Знайшов з 21" рамою? ::)
--- End quote ---
--- Цитата: capone від 04.07.2009, 22:44:36 ---Вітаю з покупкою!! Тепер за тобою встигати не буду, доведется одному на східний їздити :)
--- End quote ---
--- Цитата: Dreamland від 04.07.2009, 23:18:30 ---Вітаю з покупкою. :)
--- End quote ---
--- Цитата: teodor4ik від 05.07.2009, 00:13:44 ---+1
--- End quote ---
Всім дякую...!!!
21 рама як під замовлення... привіз додому, повозився трошки з ним, перекрутив собі бокві ручки для посадки як на велосипеді для гонок з роздільним стартом, підібрав посадку, попідтягував і подотягував все, накачав сильно колеса і під вечерок пішов на 20 хв кататися... результат здивував самого себе... швидкість на ньому середьну тримати за 30 простіше простого і не докладаю значних зусиль а на прямій розігнався 57 км.год і тримав її на протязі хвилини потім кинув працювати бо пряма закінчилась... радий покупкою чесно...
xlibes:
Вітаю із покупкою.
І з поповненням рядів Kellys'оводів.
(сам маю Kelly's Esquisite DSC 2007 року)
:)
Samu Sanches:
а де можна в Тернополі шосейний вєлосипед купити?)
skeleton13:
не знаю де то писати...
короч діло таке...хочу піти в велоспорт з весни...запрошую Анрі до співпраці :) може хто знає тренерів наших тернопільських??
прийшов до такої думки після знайомства з дівчиною в Львові на ім*я Аліса, гонщиця. Взагалі починала в 20 років...а мені ше до 20 є час потренуватись...так шо за зиму зберу байк і буду ганятись на свому...може візьмуть....як думаєте??...
Навігація
Go to full version