ТехМайданчик > Ровери
Попалось мені сьогодні під замовлення ось таке от чудо...))) Що скажете???
Anri1214:
--- Цитата: CoRacK від 30.06.2009, 22:35:40 ---P.S. Я б на твому місці брав би гібрид і не морочив би собі голову(до речі я маю гібрида :)) тими шосерами, з власного досвіду можу сказати, що найбільше травм я отримав саме на шосері, бо якість наших доріг і культура наших людей, як водіїв так і пошоходів дуже низька :(. І гальма на шосері в критичних ситуаціях не врятують :'(, а на гібрид можеш і шириною 28 мм шини поставити, буде котити практично як шосер :), хоча я менше 32 мм на свій гібрид не ставлю, бо сильно трясе і гальмування дещо погіршується.
--- End quote ---
За пораду дуже дякую... Просто мені справді потрібно міняти велосипед для їзди по шоссе... Мій МТБ мене зовсім не тішить в цьому плані а 99% відкатав все таки на шоссе... Розігнатись на ньому можна і розганяюсь пристойно, а от швидкість тримати важко... Да й важкий він як чорт...(((
А щодо цього гібрида то все впирається в гроші...((( Подумую над варіантами в ровербайку... Зокрема над LeaderFox одним... Можливо хто був бачив... Да й ціна мене більше просто влаштує 3900 можливо й трошки ще дешевше вийде...
wolf:
1. продаю в барахолці гібрида
http://forum.shpryha.te.ua/index.php?topic=1413.0
2. маю старий японський шосейник без колес
то вже точно тобі НАБАГАТО дешевше вийде, ніж будь-де купувати, бо продаю за ту ціну шо купив рік назад в гривнях
просто вже нема де все це складати, та ще переїзд намічається
thsurpita:
:laugh: маю Wheeler cross 1600 вроді 07р, навесні за 250 у.о. взяв в ідеальному стані.. новий!!!.. і нах мені та гідравліка і така ціна в 750 у.о. :o
P.S.... за дороги повністю згідний - лайно вони у нас :)
CoRacK:
Головне дивись на раму, щоб підходила по розміру, від того "котимість" доволі сильно залежить ну і колеса звичайно, бажано не важкі :). До речі якщо рама дещо більша по розміру, то вона трохи краще котить, як я помітив, хоч і не така вертка, як менша. Наприклад у мене рама 52 см, хоча мені по таблиці треба 48 :). Але то річ індивідуальна, добре було б спочатку проїхатися на велосипеді, щоб визначити чи рама підходить. Вилку бажано з локаутом, але дешеві вилки і так тугі, тому це не дуже критично :). А обладнання не так вже й критична річ, якщо планується їзда по шоссе, рівня алівіо має вистачити. LeaderFox - хороша фірма, вона якраз спеціалізується на випуску велосипедів середнього цінового діапазону, так би мовити зайняла собі такі нішу на ринку, і велосипеди непоганої якості.
Anri1214:
--- Цитата: CoRacK від 30.06.2009, 23:25:57 ---Головне дивись на раму, щоб підходила по розміру, від того "котимість" доволі сильно залежить ну і колеса звичайно, бажано не важкі :). До речі якщо рама дещо більша по розміру, то вона трохи краще котить, як я помітив, хоч і не така вертка, як менша. Наприклад у мене рама 52 см, хоча мені по таблиці треба 48 :). Але то річ індивідуальна, добре було б спочатку проїхатися на велосипеді, щоб визначити чи рама підходить. Вилку бажано з локаутом, але дешеві вилки і так тугі, тому це не дуже критично :). А обладнання не так вже й критична річ, якщо планується їзда по шоссе, рівня алівіо має вистачити. LeaderFox - хороша фірма, вона якраз спеціалізується на випуску велосипедів середнього цінового діапазону, так би мовити зайняла собі такі нішу на ринку, і велосипеди непоганої якості.
--- End quote ---
Дякую... Напевне що зупинятимусь на ньому...
Навігація
Go to full version