ТехМайданчик > Ровери

Попалось мені сьогодні під замовлення ось таке от чудо...))) Що скажете???

<< < (6/8) > >>

wolf:

--- Цитата: Anri1214 від 02.07.2009, 09:25:35 ---Мій TREK доїзджає свої отанні дні, а точніше я на ньому... Все таки в суботу або в неділю буду брати гібрида... Вчора виліз на Еразельового гібрида і відчув різницю зразу, плюс зразу ж і зрозумів що це як мінімум те що мені треба... Катався по набережній вчора по мості... Розігнався до 47 км.год... далі просто не хватило передач... (42х11)... При чому швидкість на ньому тримати в 30-35 км.год не складає абсолютно ніяких проблем і не потребує ніяких зусиль в першу чергу в порівнянні з тим же мтб Тим не менше дякую за тест-драйв... Тепер я хоч точно знаю що мені потрібно...)))

--- End quote ---

давай в неділю скатаєм в Івачів і перевіримо, що краще котить: мій 20-річний харьківський шосейник, за який ніхто 400 грн. не дасть чи твій новий гібрид - скільки він коштує?))

teodor4ik:

--- Цитата: wolf від 03.07.2009, 23:56:45 ---давай в неділю скатаєм в Івачів і перевіримо, що краще котить: мій 20-річний харьківський шосейник, за який ніхто 400 грн. не дасть чи твій новий гібрид - скільки він коштує?))

--- End quote ---

а ми в неділю їдемо в поля... а вот там подивимось на харківський шосейник  :P

wolf:

--- Цитата: teodor4ik від 04.07.2009, 00:03:55 ---а ми в неділю їдемо в поля... а вот там подивимось на харківський шосейник  :P

--- End quote ---

взагалі-то я чомусь підозрюю, що якщо вел назван ШОСЕЙНИЙ, він для їзди по полях не призначений)
а тебе особисто запрошую в Крим після 15 липня

Anri1214:

--- Цитата: wolf від 03.07.2009, 23:56:45 ---давай в неділю скатаєм в Івачів і перевіримо, що краще котить: мій 20-річний харьківський шосейник, за який ніхто 400 грн. не дасть чи твій новий гібрид - скільки він коштує?))

--- End quote ---
ти хочеш перевірити виключно клас велосипедів чи позмагатися...)))???

wolf:

--- Цитата: Anri1214 від 04.07.2009, 00:17:07 ---ти хочеш перевірити виключно клас велосипедів чи позмагатися...)))???

--- End quote ---

я стара хвора людина, щоб змагатися)
я же написав ніби зрозуміло: "перевіримо, що краще котить"

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version