Мандрівки > Звіти

Звіт 27-29 червня 2009 3 денка Підкамінь-Берестечко

<< < (2/3) > >>

Dreamland:
агов - викладайте світлини хто знимкував!

xlibes:
В Тараса просто замір точніший, від порога дому і назад. Того і такий розкид параметрів :).

CoRacK:

--- Цитата: xlibes від 01.07.2009, 09:34:38 ---В Тараса просто замір точніший, від порога дому і назад. Того і такий розкид параметрів :).

--- End quote ---
Хм, в мене теж заміри від дому і назад *dontknow*. Думаю тут грає роль різний діаметр колес, тобто не зовсім точна настройка під діаметр колеса, я наприклад не вводив стандартні значення, а точно вимірював довжину кола колеса :).

teodor4ik:

--- Цитата: CoRacK від 01.07.2009, 09:44:58 ---Хм, в мене теж заміри від дому і назад *dontknow*. Думаю тут грає роль різний діаметр колес, тобто не зовсім точна настройка під діаметр колеса, я наприклад не вводив стандартні значення, а точно вимірював довжину кола колеса :).

--- End quote ---

ага в мене з еразельом через гуму колеса на дюйм різняться... а то 1/29 тобто до 100 км 3 накине...  300 - 10... усьо просто..

Andrizzio:

--- Цитата: teodor4ik від 01.07.2009, 15:57:33 ---
ага в мене з еразельом через гуму колеса на дюйм різняться... а то 1/29 тобто до 100 км 3 накине...  300 - 10... усьо просто..

--- End quote ---

в келлісах є настройка яка дозволяє запрограмувати діаметр колеса з врахуванням розміру гуми, треба просто ввести 4х значне число, а не то шо стоїть по замовчуванню на 26 колесо

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version