Загальний > Справжні велосипедисти

Немає слів.

<< < (9/11) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 08.07.2009, 17:12:02 ---Я тебе вітаю - ти їхав ввечері, сонце як правило зранку на сході а ввечері на заході. Але ладно, ми вроді проїхали тєму з обставинами даної аварії. Для того шоб сонце в писок не сліпило в машинах зверху такі бодяги є які закривають сонечко. Але - побачити мопед за 30 метрів? Там шо - стовп пилюки стояв через який ніц не було видно? Шось ти заганяєшся тед...

--- End quote ---

сонце валило не прямо в глаз, а троха зліва, скло було в пилюці, троха з тріщинами... козирьки опущені, як положено... а тінь від дерев частково накривала праву полосу де їхав кавбой без шльома... і замітити його було нереально бо кагбе він був чітко проти сонця, в тіні, тобто темний обєкт на темному фоні...

Віталько:
Тьфу, я думав ти на роері був

Yanek:
Ото в неділю проїжджали там з РОмком, як верталися з Дністра.
Сандаля і далі валяється на обочині
страшно неприємне місце-траса завантажена, та велодоріжка збоку - то тупо кавалок занедбаного асфальту, з якого ростуть дерева.
Краще там не катати

CoRacK:

--- Цитата: Yanek від 08.07.2009, 19:57:31 ---Краще там не катати

--- End quote ---
...на шосерах і шосейних гібридах :D :D.
Я там їхав на МТБ хардтейлі з покришками шириною передня 2,30, задня 2,25 по велодоріжці, то 25-30 км/год їдеться легко, а от на шосері там реально нема, що робити *No*.

teodor4ik:

--- Цитата: CoRacK від 08.07.2009, 20:04:42 ---...на шосерах і шосейних гібридах :D :D.
Я там їхав на МТБ хардтейлі з покришками шириною передня 2,30, задня 2,25 по велодоріжці, то 25-30 км/год їдеться легко, а от на шосері там реально нема, що робити *No*.

--- End quote ---

то залежить напряму від того по чому ти перед тим їхав... в неділю вона мені видалась досить пристойною... навіть на гібриді... а вот за шоссера згідний, там робити нефіг, але якшо не гнати то ніц страшного... мені там скоро 2 раза в день катати прийдеться 2 тижні підряд, до чернилова-руського... хіба полями дорогу знайду через Байківці від сільпо шось похоже на дорогу туда є...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version