Загальний > Справжні велосипедисти
Немає слів.
teodor4ik:
2 Віталько:
ти взагалі попередні пости чинаєш???? який день?? яка группа??
--- Цитувати ---...не завжди видно...
--- End quote ---
тобі така фраза на очі не попадалась?
ми похоже або говоримо на різних мовах, або про різні речі... ти привязуєшся до конкретного випадку, а я про ситуації які виникають незалежно від бажання....
да, якшо йому тоді якраз робили мінет по бадуну, то хай би перед ним феерверк на колесах їхав, він би і його завалив... але крім білого і чорного є ше відтінки.... і не факт... зовсім не факт... шо шансів не було... а я говорю саме про них...
давай завяжем цю тему? бо ше посваримось... всерівно ти твердо стоїш на свому, а я на свому, тобто продуктивність рівна 0
ПеСе перенесіть хтось це в тему "роздуми про безпеку" ?
Ulka:
шось жигулик дуже сильно знайомий.... :o
якшо то шофер на другій світлині, то я кажись знаю хто цей шофер...
:o
ужас... :o :o :o :'(
P.S. Я колись працювала із одним чоловіком в якого такий жигулик. Якшо це він - то це страшно, але від нього можна чекати шо завгодно... перконалась на власному досвіді спілкування з ним... він тим жигульом ганяв як скажений та шей в нетверезому вигляді...
Yanek:
напершій фото видно новера - глянь
В жигулику точно був старий дєд і молодий пацан. Був ще третій, і хто з них водій - я так ін е вшарив.
teodor4ik:
на днях проїжжав то місце в 20:30 реально стремна фігня... сонце в глаз, вікна в пилюці... УВАГА!!! права полоса в тіні... і мопед, який там проїжжав, замітив тільки дето з 20-30 м. тобто в нього були всі шанси продовжити список... і шо би віталько не писав про хамелеонів... сам впевнився, САМЕ там ... дійсно НЕ ВИДНО!!!! причому незалежно від кольору.. тільки габарити видно...
Віталько:
Я тебе вітаю - ти їхав ввечері, сонце як правило зранку на сході а ввечері на заході. Але ладно, ми вроді проїхали тєму з обставинами даної аварії. Для того шоб сонце в писок не сліпило в машинах зверху такі бодяги є які закривають сонечко. Але - побачити мопед за 30 метрів? Там шо - стовп пилюки стояв через який ніц не було видно? Шось ти заганяєшся тед...
Навігація
Go to full version