Загальний > Справжні велосипедисти

Немає слів.

<< < (7/11) > >>

Erazel I-st:
Все таки я на стороні Теда, в цій ситуації. Всякі такі заходи як навів Тед від небезпеки не спасуть 100%, але от ризик суттєво зменшать. В більшості,не у всіх але все ж більшості, аварій завжди винні двоє, хтось більше, хтось менше але двоє. Зовсім невинних немає.

Dreamland:

--- Цитата: erazel від 30.06.2009, 10:27:46 ---Все таки я на стороні Теда, в цій ситуації. Всякі такі заходи як навів Тед від небезпеки не спасуть 100%, але от ризик суттєво зменшать. В більшості,не у всіх але все ж більшості, аварій завжди винні двоє, хтось більше, хтось менше але двоє. Зовсім невинних немає.

--- End quote ---
Не порушуй ПДР і не будеш винен.

wuwuzange:

--- Цитата: Dreamland від 30.06.2009, 11:15:07 --- Не порушуй ПДР і не будеш винен.

--- End quote ---
+1

а з Еразелом частково не згоден  >:(
можна ж бути зовсім не винним!

Erazel I-st:
НУ я ж написав що не у всіх але у більшості. ІНКОЛИ можна бути зовсім невинним, і пригода може трапитися із-за мудака за рулем.

teodor4ik:
щодо даного випадку... невже хтось вірить шо чел настільки мудак шо спецом зніс? шо йому хочеться тяганини по судах? шо він готовий сісти аби тільки збити ровера? НЕ ВІРЮ! він його або просто не замітив(мобіла, сонце, тьолка ззаду), або думав шо той спригне сам в канаву(не думаю)... а якраз привертання уваги до себе в таких випадках є приорітетом..

ПеСе мене сьоня 1 урод ледь не зніс по класичній схемі... обгон - поворот направо, повезло шо чел зозаду (респект і уважуха) тормознув і я мав куди резко вліво пішти... але знов таки... це банальна недосконалість ПДР.. де написано шо ровер їде попри обочину... він чесно зайняв правий ряд, і повернув направо... все чисто... а де я там взявся то моя проблема... якби я йшов в ряду як положено, він би так просто не зміг... але і в ряду йти, не вихід, бо такого в спину почуєш...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version