Загальний > Справжні велосипедисти

Немає слів.

<< < (5/11) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: Віталько від 27.06.2009, 07:13:43 ---І не пиши 1 замість і, здовбує )

--- End quote ---

певно писав з телефона або пда - в мене тоже на м600 нема укр мови, приходиться або 1 або ! або Ы
Дописано : 27.06.2009, 08:33:10
--- Цитата: mlad від 26.06.2009, 23:46:18 ---Може приеднаємось до церемонії, не зважаючи на погоду?
Якшо хтось буде мати інформацію, одразу кажіть...

--- End quote ---

підтримую

teodor4ik:

--- Цитата: Віталько від 27.06.2009, 07:13:43 ---В білий день тобі фари не допоможуть... І не пиши 1 замість і, здовбує )

--- End quote ---

але ти тяжка людина.... ти ВЗАГАЛ1 поняв про шо мова???? якшо н1 то маэш вс1 шанси бути наступним... :angel:

wolf:

--- Цитата: teodor4ik від 27.06.2009, 02:07:56 ---може я когось ображу, але деколи 1 на 4ох катаюсь...
1. майже н1хто в таз1ках не 1здить
2. мало в кого э отражател1, фари 1 габарити
3. н1 разу не бачив щоб хтось на переход1 переводив ровера, як положено, вс1 пере1жжають...
4. д1ти валять по про1жж1й хто куда хоче...
5. н1 в кого на одяз1(стаф1) немаэ св1тлов1дбивних полос, або бодай просто яскравенького прикиду...
6. майже н1хто банально не знаэ ПДР...

тобто в б1льшост1 авар1й винн1 сам1 роверисти... хоча 1 придурк1в хватаэ... але просто сам1 задумайтесь... я тоже не святий, але кр1м абеце прав маю см1шний пап1р: "права на ровер"... то коли я вчився(15р тому) там багато було ц1кавого по безпец1 та виживанню на дороз1... прошу сприймати це не як наэзд, а як обэктивну критику..

ПеСе... сьодня завтикав таз1ка... 1хав як в самих трусах... в1дчуття шо ти голий... не таке вони вже й зло, просто тра привикнути...

--- End quote ---

імхо все ти правильно написав.
хоч і маю стійку відразу до автомашин, але 100% згоден з teodor4ik - наші велосипедисти не знають і не виконують ПДР.
я, наприклад, буду чекати на зелений навіть не пішоходному переході.
правда, до цього випадку вищезгадане не має відношення - Саша правил не порушував, якби він не прикривав собою групу - останній зліва - замість нього міг бути хтось інший((((

teodor4ik:

--- Цитата: wolf від 27.06.2009, 16:09:08 ---іправда, до цього випадку вищезгадане не має відношення - Саша правил не порушував, якби він не прикривав собою групу - останній зліва - замість нього міг бути хтось інший((((

--- End quote ---

а це був оффтоп... хоча знов-таки... погодься що:
1. тазік міг би спасти...
2. блимаючий навіть вдень габарит і яскравий люмінісцентний одяг могли би привернути увагу...

тобто якщо дотримання ПДР то активна безпека, але і про пасивну не слід забувати...

П.С. в Ізраїлі заборонено виїжжати на дорогу без шолому, а зараз готується закон про захисні куртяки(типа байкерських)..

Віталько:
Агов, день надворі був, які в сраку відбивачі? Чи велосипедисти тепер невидимі?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version