Загальний > Справжні велосипедисти
Немає слів.
teodor4ik:
--- Цитата: Віталько від 26.06.2009, 16:01:21 ---Тренер з велогуртка "Гарт", напевне замикав групу шосейників
--- End quote ---
і ж бля*ь не пацан з рогаткою... і группою йшли... і вдень...
я не експерт але походу там явний удар головою в кут лобовухи і стойку, тому і кровіщі море... ровер 100% йшов не проти шерсті, череп проломило сразу, якшо то шоссери, то валили аж ніяк не менше 30 км/год чел тоді для такого ефекту мав би летіти в межах 70-80(тормозний шлях досить короткий), мало того, шоб їх не замітити (группу!) він мав винирнути з лівого ряду обганяючи когось справа(ПОРУШЕННЯ!!!)...
скорш за все хтось зліва не спеша обїжжав групу, а гонщег рішив вздути його справа(тіпа слалом...), а группи міг і не замітити якшо то був бус... да і в правому ряді теж міг хтось бути пееркривши обзор
тільки одного не пойму... як тренер міг без шлема кататись(не вірю шо так можна розвалити шолом)??? який він подає приклад... да і зрештою велодоріжку нісхуялі ж там зробили... да херова... але ж є!!!
mlad:
--- Цитата: teodor4ik від 26.06.2009, 18:37:34 ---і ж бля*ь не пацан з рогаткою... і группою йшли... і вдень...
тільки одного не пойму... як тренер міг без шлема кататись(не вірю шо так можна розвалити шолом)??? який він подає приклад... да і зрештою велодоріжку нісхуялі ж там зробили... да херова... але ж є!!!
--- End quote ---
Може і без тазіка був, зараз серед старших ша шосерах практикується така собі панамка з піднятим догори кАшкетом...
skeleton13:
--- Цитата: teodor4ik від 26.06.2009, 18:37:34 --- да і зрештою велодоріжку нісхуялі ж там зробили... да херова... але ж є!!!
--- End quote ---
ти колись там пробував на шосері проїхатись!?....от просто нереально! *dontknow*....а тим більше в тренерів велики коштуюсь 1000$+ :o...ти б став їздити кожен день по такому?!....сумніваюсь.... *No*
Yanek:
http://te.20minut.ua/news/152465
тут все що знаю
mlad:
я так поняв, шо водій просто проспав...
замість того щоб вчасно перестроїтись в правий ряд, він занадто пізно зреагував на перешкоду у вигляді велосипедиста...
як результат - зіткнення, точніше сказати наїзд...
ПРИКРО, шо таке трапилось, може хоч тепер велосипедист, як учасник дорожнього руху, приверне до себе більше уваги зі сторони водіїв автотранспортних засобів...
Навігація
Go to full version