Загальний > Справжні велосипедисти
Раджу ознайомитись: FAQ по пересуванню на ровері...
Віталько:
Примахуюсь до твоїй коментарів :):
Тому хто буде дивитись на габарит який блимає буде не дуже комфортно, в Німеччині (ніби) габарити повинні просто світитись.
teodor4ik:
--- Цитата: Віталько від 02.07.2009, 11:33:35 ---Примахуюсь до твоїй коментарів :):
Тому хто буде дивитись на габарит який блимає буде не дуже комфортно, в Німеччині (ніби) габарити повинні просто світитись.
--- End quote ---
спорити не буду може і так, але вдень так замітніше(вот якраз цей дискомфорт і приверне увагу)... а в темноті 100% тільки світитись..
Dreamland:
бугага - даю гарантію що ніхто з вас не знає а тим більше на 100500% не виконує наступний пункт ПДР. :police:
Розділ 11 пункт 14 ПДР
--- Цитувати ---При наявності на дорозі двох смуг руху в одну сторону забороняється велосипедистам поворот ліворуч. :nono:
--- End quote ---
Тобто коли є хоча б 2 ряди для руху в одну сторону - нам перестроюватися в лівий ряд і повертати ліворуч заборонено :)
Для того щоб все ж таки поїхати в потрібному напрямку велосипедист повинен на перехресті зійти з велосипеда - перейти перехрестя і потім продовжити рух на велосипеді.
Erazel I-st:
Дрім, будеш ржати , але Я виконую. Бо банально нехочу бути збитим їдучими позаду машинами :)
Dreamland:
--- Цитата: erazel від 02.07.2009, 17:51:55 --- але Я виконую.
--- End quote ---
жаль немає кнопки Подякувати за цей чудовий допис.
Навігація
Go to full version